IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI TRAGEDIJE: MUP KS se oglasio o stravičnoj nesreći, utvrđen IDENTITET ŽENE I DJETETA (4) tijela izvučena iz Miljacke… (foto)

Policijski službenici PU Stari Grad Sarajevo su, nastavljajući rad u cilju identifikacije tijela pronađenih jučer na lokalitetu Bentbaša, a nakon prepoznavanja od strane članova porodice, utvrdili identitet preminulih osoba.

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, prtak, 12, 04. 2024…14: 42… DETALJI TRAGEDIJE: MUP KS se oglasio o stravičnoj nesreći, utvrđen IDENTITET ŽENE I DJETETA (4) tijela izvučena iz Miljacke… (foto)

Riječ je o ženi (34) rođenoj u Fojnici, koja živi u Sarajevu i njenom djetetu (4)…

Ilustracija

Kako su naveli iz MUP-a KS, riječ je o ženi, rođenoj 1990. godine u Fojnici, nastanjenoj u Sarajevu i njenom djetetu, rođenom 2021. godine.

  • Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja, pod nadzorom tužioca KTKS, koji je naložio obavljanje obdukcije nad tijelima preminulih osoba – navode iz MUP-a KS.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja, pod nadzorom tužioca Tužilaštva KS, koji je naložio obavljanje obdukcije nad tijelima preminulih osoba…

Čitaj još:   DESNIČAR, Ubio devet ljudi: Postavio JEZIVI MANIFEST, obratio se AMERIKANICIMA ... (foto i video)

Podsjećamo da je policiji sinoć prijavljeno da je u koritu Miljacke uočeno tijelo.

  • U 01.30 sati, izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i, uz nju– tijelo djeteta do 4 godine. Ljekari su na licu mjesta konstatovali smrt obje osobe – saopćili su ranije iz MUP- a KS (A. J.

IZVOR Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more