IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. novembar 2019. godine

Ovan napreduje u poslu, ali ostaje bez ljubavi, Bik bez radne energije, Blizanci sanjaju, Rak istrajan, Lav na pragu nove ljubavi, Djevica usporena, Vaga puna ideja, Škorpija u ravnoteži, Strijelac nervozan, Jarac sa prijateljima, Vodolija bez balansa, Ribe stroge. Ovo je dnevni horoskop za 21. novembar 2019. godine.

OVAN

Ovaj dan vam nosi promjene i neočekivane komplikacije koje će utjecati na vaše polje posla. Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti sa kojom ćete obnoviti neka stara sjećanja na polju ljubavi. Dobro se osjećate.

BIK

Očekujte pozitivan preokret koji će vam doneti priliku za bolju zaradu. Očekuje vas povoljan period za posao. Došlo je vrijeme za velike odluke kada je u pitanju vaša veza sa voljenom osobom. Mogući su manji problemi sa bešikom.

BLIZANCI

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje pogrešne informacije. Čuvajte se mogućih spletki. Postoji osoba iz prošlosti koju još uvek volite na neki način. Mogući su problemi sa sinusima.

RAK

Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, možete da očekujete nepovoljnu situaciju na polju finansija. Vaša veza prolazi kroz krizu i nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu kao prije. Povedite računa o hormonima.

LAV

Možete da očekujete miran dan u kome ćete na poslovnom polju imati sasvim stabilnu situaciju. Vaš partner je pokazao neke svoje greške i mane pred vama, a vi ste spremni da ga prihvatite takvog kakav on jeste. Skloni ste depresiji.

Čitaj još:   STIPE MESIĆ SE SJEĆA SUSRETA SA KRALJICOM: "Zanimalo ju je zašto se raspala Jugoslavija, nije se puno interesirala za..." (foto, video)

DJEVICA

Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolegama sa kojima ste okruženi na poslu. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koja vam se udvara od ranije. Moguć je početak neke veze. Odlično se osjećate!

VAGA

Nadate se napretku kada je u pitanju posa i želite da date sve od sebe kako bi došli do novih pozicija. Moguće je da odbijate da priznate da je došlo vrijeme za kraj emotivne veze u kojoj se sada nalazite. Moguć je kamen ili pijesak u bubregu.

ŠKORPIJA

Budite oprezni na poslovnom polju jer će odluke koje sada budete donijeli dugo da vas prate na ovom polju. Sve više stičete utisak da sa voljenom osobom nećete uspjeti da sačuvate zajednicu. Mogući problemi sa imunitetom.

STRIJELAC

Jako je važno da sačuvate smirenost kada je u pitanju vaše poslovno polje i da budete spremni na neke kompromise. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati interesovanje. Problemi sa kičmom.

JARAC

Danas ćete imati osjećej da vam ništa ne polazi za rukom. Nemojte da forsirate nove poslove. Sve više vam nedostaje sloboda i moguće je da želite da stavite tačku na neku ljubavnu vezu koju imate. Mogući su problemi sa probavom.

VODOLIJA

Pred vama je dobar dan u kome ćete uspjevati da realizujete svoje poslovne planove. Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, što vam predstavlja veliki stres. Mogući su problemi sa kašljem.

Čitaj još:   Vic dana Kako Nata rješava nevjeru...

RIBE

Promjene na finansijskom planu vam uvjek teško padaju. Očekuje vas faza nestabilnosti na polju posla. Zbog velikog stresa pod kojim se nalazite, vaš odnos sa voljenom osobom ispašta. Problemi sa apetitom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši