IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Kišan i hladan dan, ulicama se kreću samo oni koji moraju… (foto i video)

Prema najavi meteorologa, kao i danas i nardenbog dana će biti isto u Bosni i Hercegovini veći dio dana biti pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 12.10. 2020…18: 54…SARAJEVO: Kišan i hladan dan, ulicama kreću samo oni koji moraju … (foto i video)

Veliko nevrijeme pogodilo je danas dijelove Bosne i Hercegovine, a obilne padavine zabilježene su i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine (BiH).

Prema najavi meteorologa, sutra će u Bosni i Hercegovini veći dio dana biti pretežno oblačno vrijeme.

“U Sarajevu veći dio dana oblačno. Prije podne povremeno može padati slaba kiša. Smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Jutarnja temperatura zraka oko 5°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 9°C”, najavili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Čitaj još:   UŽAS: Maturant izboden na žurci, krvario dok su svi bježali u... (foto)

utorak, 13.10.2020. godine
Pogoršanje praćeno padavinama,nepovoljno djelovati na većinu populacije. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji izlagati pretjeranim aktivnostima. Usljed većeg sadržaja vlage u zraku i nižih temperatura, osjet hladnoće će se pojačati. U poslijepodnevnim satima, opšta slika se djelimično poboljšati, pod uticajem stabilnijeg vremena.  

Naš fotereporter bio je na ulicama Sarajeva, pogledajte šta je zabilježio…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more