IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEMA No 1 u SRBIJI: KO JE ČOVJEK SA SNAJPEROM a šeta Beogradom… (foto i video)

Policijac podučavao Velju Nevolju UBISTVIMA IZ DALJINE!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak,16.02…00.42.. TEMA No 1 u SRBIJI: KO JE ČOVJEK SA SNAJPEROM kako šeta Beogradom… (foto i video)

Čovjek koji na snimku se vidi kako šeta Beogradom s dugačkom crnom torbom u kojoj je snajper a pripada klanu Velje Nevolje, postao je tema broj jedan u Srbiji.

To je Nebojša Janković, učitelj pucanja Veljka Belivuka poznatog kao Velja Nevolja. Janković je viješt sa oružjem, takmiči se u brzom potezanju ali i sa pucanjem i poznat je kao jedan je od najboljih snajperista u Srbiji.

Profesionalni snajperista je isprva bio pripadnik 63. padobranske jedinice gdje je i izučio zanat. Potom se zapošljava u MUP, ali taj posao napušta i da odlazi. Potom otvara mijenjačnicu. Izvor blizak istrazi kaže da je Janković “vrhunski snajperista”.

– Ne zna se precizno od čega sve živi. Nije isključeno da “radi” vani pa čak i u inostranstvu, kaže sagovornik..

Takođe, Janković se takmiči u pucanju, ne samo u zemlji, već i inostranstvu, i uvijek je u vrhu po broju osvojenih poena.

Čitaj još:   OKRUŽNO JAVNO TUŽILAŠTVO BIJELJINA: Podignuta optužnica protiv četiri policajca iz Osmaka zbog premlaćivanja dječaka AJDINA Jusića (14)... (foto, video)

Nedavno je objavljen snimak iz šume gdje Janković obučava i to Velju Nevolju da puca. Na snimku se čuje kako Janković Belivuku objašnjava kako da drži ovo oružje, kako da cilja, dok Belivuk govori “Daj, ja ću”, a onda nišani iz snajpera.

O fotografiji na kojoj bivši policajac Janković hoda po Beogradu sa koferom u kome je snajper, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se on nije slučajno i slobodno šetao kroz Beograd, već da mu je to dozvoljeno i to kako bi bio uhvaćen na dijelu.

U pronađenom oružju po Belivukovim štekovima su dva snajpera. Vučić je objasnio da je snajper koji Janković nosi, drugi snajper koji je posjedovala Belivukova grupa.

Inače, Janković koji je jedno vrijeme zaposlen u MUP, nije jedini policajac koji je pomagao Velji Nevolji i članovima njegove grupe.

Izvor Glas javnosti

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   DARKO ŠUKOVIĆ: "Korijen devijantnog ponašanja treba tražiti u onima što od svake vjere, nacije, državnog grba- prave neprijatelja" (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more