IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZ ZVIŽDUKE Plav dočekao DRITANA: Poruka, nije ovo Srbija… (foto i video)

Dritan Abazović u službenoj je posjeti Plavu i Gusinju, gdje bi trebalo da razgovara s čelnim ljudima tih lokalnih uprava…

PLAV- GUSINJE: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, petak.09.04.2021…13.25…UZ ZVIŽDUKE Plav dočekao DRITANA: Poruka, nije ovo Srbija… (foto i video)

Nekoliko desetina građana okupilo se u centru Plava, gdje su s ovacijama i zvižducima dočekali potpredsjednika Abazovića, noseći crnogorske zastave.

Okupljeni građani su Abazovića i delegaciju dočekali povicima “Izdaja”, a nosili su i transparent na kojem je pisalo “Nije ovo Srbija”.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović boravi u službenoj posjeti Opštini Plav i Opštini Gusinje, u petak 9. aprila 2021. godine.

Potpredsjednik DRITAN Abazović će tokom posjete razgovarati prvo i sa rukovodstvom lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom Opštine Plav Nihadom Canovićem i njegovim saradnicima.

Čitaj još:   BRAVO ZMAJEVI: U gostima osvojili veliki bod protiv svjetskog prvaka Francuske 1- 1... (foto i video)

Nakon toga, potpredsjednik će, zajedno sa predsjednikom Opštine, dati izjavu za medije…

Dritan Abazović će tokom posjete Opštini Gusinje razgovarati isto prvo i sa rukovodstvom lokalne samouprave koja je i to na čelu i sa predsjednicom Opštine Anelom Čekić i njenim saradnicima..

Nakon toga, potpredsjednik će, zajedno sa predsjednikom Opštine, dati izjavu za medije…

izvor rtcg.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Sjećamo se kada je RAJO Mandić nastojao da zapali Skupštinu Crne Gore, i bureka koji mu je donio GORAN Danilović, kada je štrajkovao glađu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more