IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GAZIMESTAN: Priveden Podgoričanin…? (foto i video)

Na Gazimestanu je danas priveden mladić koji je prema nezvaničnim informacijama iz Podgorice, pobunio se nakon što su pripadnici policije Kosova krenuli da pretresaju monahinju, pišu srpski mediji…

KOSOVO POLJE: Kosovo, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 28.06.2021…18. 44… GAZIMESTAN: Priveden Podgoričanin…? (foto i video)

Mladić je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja nakon čega su ga policajci u civilu i specijalci grubo priveli i odveli u pravcu Prištine.

Prema pisanju srpskih medija u pitanju je mladić iz Podgorice. Dok su mu stavljali lisice mladić je vikao da je operisan. Kosovska policija raspoređena je oko Gazimestana, blokirala je magistralni put do Gračanice, tako da se građani do memorijalnog kompleksa probijaju alternativnim pravcima.

Čitaj još:   ZA NEVJEROVATI, ALI ISTINA: Protiv Nenada Čanka podnesena krivična prijava jer je "ugrozio sigurnost Vladimira Putina" (foto, video)

Kosovska policija, Kfor i Unmik su raspoređeni oko Gazimestana, a policija je blokirala magistralni put iz Gračanice, tako da se građani do odredišta “probijaju” alternativnim pravcima…

izvor Kosovo online

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more