IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Priveden Pljevljak koji šeta sa četničkom zastavom i iscrtanim krstom sa četiri ocila na grudima… (foto)

Kako su naveli, Z.L.(52) je prilikom uručivanja poziva za davanje izjave u policiji, omalovažavao policijske službenike, nakon čega je priveden, a da mu je zastava privremeno oduzeta, navodi se u saopštenju… (foto)

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 30.06.2021…13.34…PLJEVLJA: Priveden Pljevljak koji šeta sa četničkom zastavom i iscrtanim krstom sa četiri ocila na grudima… (foto)

Građani Pljevalja zabilježili su večeras, malo je reći, prizor za čuđenje, muškarca kako sa četničkom zastavom šeta kroz grad, a na grudima je imao iscrtan krst sa četiri ocila.

U pitanju je Zorislav Leković, koji je kako su nam kazali, svoj performans izvodio tokom cijelog dana.

Policija je reagovala oko 22 sata te Lekovića sklonila sa ulice.

Pripadnici Centra bezbjednosti Pljevlja su identifikovali i priveli osobu koja je u tom gradu defilovala sa četničkom zastavom i na grudima ispisala “4S”, saopšteno je Anteni M iz Uprave policije.

Čitaj još:   "IMA NAS": Znamo što nam je činiti u ponedjeljak...

Printanim medijima kako su naveli, Z.L.(52) je prilikom uručivanja poziva za davanje izjave u policiji, omalovažavao policijske službenike, nakon čega je priveden, a zastava mu je privremeno oduzeta, navodi se u saopštenju.

Tužioci Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju i Osnovnog tužilaštva u Pljevljima su ocijenili da u ponašanju Z.L. nema elemenata krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

“On je lišen slobode zbog prekršaja nepristojno i bezobzirno ponašanje na javnom mjestu, i ometanje ili omalovažavanje službenog lica.Tako da će okom dana će biti priveden Sudu za prekršaje u Pljevljima”, kazali su iz UP...

Izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more