IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nenad ČANAK na CETINJU sa Milom ĐUKANOVIĆEM: Poslije oficijelnog dijela, neformalno druženje… (foto)

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak objavio je na Twitter- u fotografiju sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem...

CETINJE: Crna Gora,Zanimljivosti vijesti…petak, 02.VII. 2021… 00.54… Nenad ČANAK na CETINJU sa Milom ĐUKANOVIĆEM: Poslije oficijelnog dijela, neformalno druženje… (foto)

Čanak posjetio je Cetinje, gdje se sastao sa gradonačelnikom Prijestonice Aleksandrom Kašćelanom, kao i funkcionerima Demokratske partije socijalista– Aleksandrom Bogdanovićem, Aleksandrom Vuković, Predragom Boškovićem i Nikolom Rakočevićem.

Iz LSV su ranije saopštili da je Đukanović je sinoć organizovao svečanu večeru u čast predsjednika Lige socijaldemokrata.

“Poslije razmijenjenih zdravica, njih dvojica su se zadržali u istom dužem prijateljskom razgovoru kojem je Đukanović upoznao Čanka sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori u svijetlu domaćih političkih procesa i evropskih integracija. Predsjednik LSV iskoristio je priliku da Đukanoviću unaprijed i uživo čestita predstojeći 13. jul, Dan državnosti”, naveli su u toj partiji.

Čitaj još:   MILAN Pipun Knežević: Ako sam saradnik stranih službi, neka me odmah uhapse... (foto, video)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more