IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODBOJKAŠICE BiH i SRBIJE otvaraju Evropsko prvenstvo… (foto)

Evropska odbojkaška konfederacija je danas objavila kompletan raspored i satnicu Evropskog prvenstva, koje se igra od 18. avgusta do 4. septembra…

SARAJEVO: Svijet, Sport, vijesti… petak, 02.VII. 2021… 12.59… ODBOJKAŠICE BiH i SRBIJE otvaraju Evropsko prvenstvo… (foto)

Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će prvi meč na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu igrati protiv Srbije, saopšteno je danas.

Evropska odbojkaška konfederacija je danas objavila kompletan raspored i satnicu Evropskog prvenstva, koje se igra od 18. avgusta do 4. septembra u Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Rumuniji.

Dvostruke uzastopne prvakinje Evrope će šampionat početi 19. avgusta od 17.00 kada će im protivnik biti selekcija BiH.

Odbojkašice Bosne i Hercegovine su saznale raspored odigravanja utakmica na Evropskom prvenstvu za seniorke koje će se odigrati u 4 države.

Voljom žrijeba, naše djevojke su se našle u grupi A koja će se igrati u Srbiji tačnije Beogradu te će upravo protiv domaćina grupe i odigrati prvi meč.

Kompletan raspored utakmica naše reprezentacije:

19.08. 🇷🇸 – 🇧🇦

Čitaj još:   Vic dana Amerikanci i neki prepametni kompjuter...

20.08. Bez utakmice

21.08. 🇦🇿 – 🇧🇦

22.08. Bez utakmice

23.08. 🇧🇦 – 🇨🇵

24.08. 🇧🇪 – 🇧🇦

25.08. Bez utakmice

26.08. 🇷🇺 – 🇧🇦

Bosna i Hercegovina će drugi meč Grupe A odigrati 21. avgusta protiv Azerbejdžana, a treći dan kasnije protiv Belgije, a u poslednjem meču u grupi će igrati protiv Rusije, 25. avgusta.

U Grupi B u Plovdivu igraće Bugarska, Poljska, Nemačka, Španija, Češka i Grčka, u C grupi u Zadru nastupiće Hrvatska, Italija, Belorusija, Slovačka, Mađarska i Švajcarska, dok će se u Grupi D u Kluž Napoki takmičiće se Rumunija, Turska, Holandija, Ukrajina, Finska i Švedska.

Prvenstvo će početi 18. avgusta utakmicama u B i D grupi, dok će se prvi mečevi u A i C grupi odigrati 19. avgusta.

Takmičenje po grupama će se odigrati od 18. do 25. avgusta u B i D grupi, odnosno od 19. do 26. avgusta u A i C grupi.

Utakmice osmine finala i četvrtfinala će se odigrati u Beogradu i Plovdivu, dok će se polufinalne utakmice, kao i meč za treće mesto i finale igrati u glavnom gradu Srbije.

izvor ibalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more