IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRLO KRATKO I JASNO- “BIĆE TO UREDU”: ŽELJKO Komšić i poruka je…

Željko Komšić, predsjedavajući član Predsjedništva BiH, reagovao je na zaključke sa sastanka političkih lidera iz Republike Srpske rekavši da će se oni ‘odljutiti prije ili kasnije'…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti…utorak,27.07.2021…00: 49… VRLO KRATKO I JASNO- “BIĆE TO UREDU”: ŽELJKO Komšić i poruka je…

“Razumijem teške emocije koje su zapljusnule blok političkih stranaka iz RS, jer su neke od njihovih temeljnih ideja doživjele poraz. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Odljutiće se, prije ili kasnije. Biće to uredu”, poručio je Komšić.

Podsjećamo, politički lideri stranaka u Republici Srpskoj donijeli su svih pet zaključaka nakon sjednice povodom izmjena Krivičnog zakona BiH kojim se zabranjuje negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca,njihovih zlodjela, koje je nametnuo Valentin Inzko, visoki predstavnik u BiH.

Čitaj još:   DODIK NA IGLAMA: Afera "Ikona" čeka se odluka Tužilaštva BiH, oglasio se i Halil Lagumdžija... (foto i video)

Ono što je poručeno sa skupa jeste da od sutra, 27. jula, predstavnici iz RS neće učestvovati u radu institucija, te neće donositi odluke.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more