IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORAZ “AJKULA” KOMPLIKUJE PLASMAN U ČETVRTFINALE: Čeka se duel sa Srbijom… (foto)

Bolja je bila Hrvatska, slavila je ubjedljivo i to je rezultat koji bi na kraju mogao da bude bitan u krugovima koji bi mogli da se prave za plasman u četvrtfinale…

TOKIYO: Svijet, Sport, vijesti…četvrtak, 29.07.2021… 20: 49… PORAZ “AJKULA” KOMPLIKUJE PLASMAN UČETVRTFINALE: Čeka se duel sa Srbijom… (foto)

Drugi poraz zaredom na Olimpijskim igrama za crnogorske vaterpoliste.

Bolja su bile “Barakude” koje su impresivnom igrom pregazile  Srnu Goru, i da je Hrvatska slavila ubjedljivo 13:8 i to je rezultat koji bi na kraju mogao da bude bitan u krugovima koji bi mogli da se prave za plasman u četvrtfinale.

Podbacile su “ajkule”, dozvolile renomiranom protivniku mnogo lakih golova, pa je od druge četvrtine tim Vladimira Gojkovića konstantno bio u minusu, u većem dijelu meča i tri gola razlike.

Napadačku reakciju, prije svih izdanja Aleksandra Ivovića i Dušana Matkovića, nije ispratila odbrana, a rival kakav je Hrvatska, sa toliko klase u sastavu, sve greške koristi nemilosrdno.

Čitaj još:   ŠA GA IŠUTIRAO: Reper odlijepio, popeo na sto i krenuo da ga bije- udarac za diskvalifikaciju!(foto i video)

To je uradila i danas i vratila samopouzdanje poslije ubjedjivog poraza od Australije u prošlom kolu.

Po dva gola su u našem timu postigli Ivović, Matković i Miroslav Perković, upisali su se i Aleksa Ukropina i Dušan Banićević.

Najefikasniji kod Hrvata je bio trostruki strijelac Loren Fatović.

Naredni meč naša selekcija igra u subotu ujutru (03.00) protiv Kazahstana, a onda je u ponedjeljak čeka duel sa Srbijom.

HRVATSKA- CRNA GORA 13-8 (1-1, 6-4, 4-3, 2-0)

HRVATSKA: Bijač, Macan, Fatović 3, Lončar 1, Joković, Bukić 2, Vukičević 2, Bušlje 1, Miloš 1, Vrlić, Obradović 1, Garcia 2

CRNA GORA: Brguljan, Perković 2, Petković, Čučković, Popadić, Vidović, Ukropina 1, Ivović 2, Spaić, Matković 2, Baničević 1, Tešanović…

izvor CdM.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more