IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VESNI BRATIĆ U BUGARSKOJ: Pogoršalo joj se zdrastveno stanje, ne dolazi na kontrolno saslušanje… (foto)

Kako je državna sekretarka ministarstva, Milica Kadović, obavijestila predsjednika Odbora za prosvjetu Damira Šehovića, Bratić je od 26. jula u posjeti Bugarskoj…

SOFIJA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti…četvrtak, 29.07.2021…12: 49… VESNI BRATIĆ U BUGARSKOJ: Pogoršalo joj se zdrastveno stanje, ne dolazi na kontrolno saslušanje… (foto)

CRNOGORSKA ministarka prosvete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić zbog pogoršanog zdravstvenog stanja neće prisustovati sednici Skupštine gde je trebalo da odgovara na poslanička pitanja, kazao je predsednik Parlamenta Aleksa Bečić.

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić danas neće biti saslušana na sjednici skupštinskog Odbora jer nije u zemlji.

Kako je državna sekretarka ministarstva, Milica Kadović, obavijestila predsjednika Odbora za prosvjetu Damira Šehovića, Bratić je od 26. jula u posjeti Bugarskoj.

– Predviđeno trajanje posjete bilo je do 28. jula. Međutim, usljed pogoršanja zdravstvenog stanja ministarke delegacija će biti prinuđena da odloži povratak u Crnu Goru – navela je Kadović u dopisu.

Čitaj još:   NOVA PROMJENA VREMENA: Danas oblačno, šta nas očekuje do kraja marta... (foto)

Šehoviću je predloženo da se saslušanje održi u nekom narednom terminu.

Za danas je planirano i da se Bratić pojavi u Skupštini, a za njene odgovore je zainteresovan najveći broj poslanika koji su joj uputili desetine poslaničkih pitanja nakon smjena u obrazovanju koje su izazvale pažnju javnosti.

izvor Luca portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more