IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PUCNJAVA U ŠKOLI U Hokins u Tenesiju: Evakuišu se učenici i profesori, policija na licu mjesta… (foto i video)

Nekoliko škola zatvoreno je u okrugu Hokins u Tenesiju poslije informacije da je došlo do pucnjave u jednoj školi…

TENESI: Svijet, Crna Hronika, vijesti…utorak, 10.08. 2021…17: 14…  PUCNJAVA U ŠKOLI U Hokins u Tenesiju: Evakuišu se učenici i profesori, policija na licu mjesta… (foto i video)

“Došlo je do hitne situacije u Volonterskoj srednjoj školi. Zbog opreza, sve škole su zatvorene. Naša najveća briga u ovom trenutku je sigurnost naših učenika i osoblja. Molimo vas da se klonite područja kako biste omogućili službama za sprovođenje zakona i osoblju za hitne slučajeve pristup u to područje. Učenici se trenutno evakuišu”, navedeno je i saopštenju školskog distrikta Hokins, a prenosi “Blic”.

Iz šerifove kancelarije je saopšteno da su škole zatvorene i da policijske snage izlaze na mjesto događaja, prenosi “Dejli mejl”.

Čitaj još:   SKANDALOZNI UDŽBENIK ISTORIJE ZA SREDNJOŠKOLCE SRBIJE: Za Bratićku ništa sporno- Što se frči taj lik, šta su slagali? (foto)

Kako je navedeno na stranici školskog distrikta Hokins na Fejsbuku, učenici su evakuisani i autobusima prebačeni u zgradu naoružanja Nacionalne garde, gdje će se uskoro sresti sa roditeljima.

Policija i školski okrug nisu objavili nikakve druge informacije.

Okrug Hokins je ruralno područje u sjeverozapadnom dijelu države blizu granice sa Virdžinijom.

Uskoro opširnije…

Čitaj još:   JEZIVO: PIJAN ISTUKAO ŽENU I KĆER- IZNERVIRAO SE ZBOG IZBORA U BIH...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more