IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pretjeruje, Bik ljubomoran, Blizanci nestašni, Rak brine, Lav kombinuje, Djevica sa prijateljima, Vaga razmišlja, Škorpija putuje, Strijelac svađalica, Jarac napreduje, Vodolija usamljena, Ribe tužne. Ovo je dnevni horoskop za 17. oktobar 2021. godine.

OVAN
Posao: Ako želite da preuzmete više odgovornosti, ovo je definitivno vaš dan. Danas ste vi ti koji birate. Da li ćete samo statirati ili ćete se pokrenuti i držati sve konce u rukama?
Ljubav: Imate podijeljena osjećanja prema jednoj osobi. Osjećate privlačnost, a istovremeno se dvomite oko toga da li je to dobar izbor za vas.
Zdravlje: Nije loše, ali malo više fizičke aktivnosti ne bi bilo na odmet.

BIK
Posao: Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primijjete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.
Ljubav: Karmička priča na pomolu. Neko nov se javlja na horizontu i simpatije su obostrane. Osjećate uzajamnu privlačnost, i to vas tjera na akciju.
Zdravlje: Mogući problemi sa vaskularnim sistemom.

BLIZANCI
Posao: Previše posla vas je sačekalo, pošto je neko drugi zaobišao svoje zadatke. U suštini, nameću vam se nove obaveze za istu platu. Ali vi niste naivni, kažite jasno i glasno šta vam smeta.
Ljubav: Ušli ste u raskorak sa partnerom i ne možete da se dogovorite u vezi sa sitnicama. Ne postoji loša namjera, samo nedostatak komunikacije. Napravite kompromis.
Zdravlje: Solidno.

RAK
Posao: Vi ste meta veoma čestih i intenzivnih kritika. Ali ne dajte se pokolebati, očigledno se radi o smišljenoj akciji nekog od kolega da vas dezavuiše. Vrijeme je da podsjetite nadređene na ranije uspjehe i da im predstavite nove ideje.
Ljubav: Odnosi sa partnerom mogu da budu veoma napeti, pošto je druga strana veoma tvrdoglava. I sami ste tome doprinijeli, jer se niste otvorili na vrijeme. Ćutanjem i kontriranjem nećete ništa postići.
Zdravlje: Mogući bolovi u vratnom dijelu kičme.

LAV
Posao: Danas saradnici nisu voljni da igraju po vašim pravilima. Izgleda da su u radnom okruženju napravljeni klanovi, a da se raspodjela vršila u vašem odsustvu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da napravite svoj klan.
Ljubav: Danas ste sumnjičavi preko mjere a bez povoda. Nemate konkurenta i možete biti mirni. Nema potrebe da vršite pritisak na partnera.
Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

Čitaj još:   BAKIR IZETBEGOVIĆ ZAKUCAO DODIKA:"Da smo mi podanički i izdajnički narod, onda bi BiH vladali Milošević, Karadžić, Mladić..." (foto i video)

DJEVICA
Posao: U jednoj situaciji ste vi izašli kao neko ko se ne zalaže dovoljno, i to vas je pogodilo. Nema potrebe da budete usamljeni i da tumačite tu situaciju, dovoljno je da pretpostavljenom izložite problem.
Ljubav: Kada ste dugo sami, onda je teško načiniti prvi korak. I vi to znate. Ali ako vam se neko sviđa, nema potrebe da toliko okolišate.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

VAGA
Posao: Moguće da će vam se javiti manipulativni ili sumnjivi tipovi sa primamljivim poslovnim ponudama. Znajte, čim je nešto tako lako, ima neku začkoljicu. Skonentrišite se na tekuće zadatke.
Ljubav: Ignorisali ste u prošlosti nekoga ko je mogao mnogo da vam pruži, i sada vas sustižu sjećanja. Ne brinite, to su samo kratkotrajna osjećanja. Ipak, može da vam posluži kao lekcija za budućnost.
Zdravlje: Problemi sa srcem.

ŠKORPIJA
Posao: Konačno period opuštanja. Ali samo nakratko. Iskoristite ovaj dan da napunite baterije, a novi izazovi vas uskoro očekuju.
Ljubav: Slijedite svoj unutrašnji osjećaj. Nema potrebe da se obazirete na govorkanja. Vi znate šta je u vašem srcu, i slijedite ga.
Zdravlje: Problemi sa gornjim disajnim putevima.

STRIJELAC
Posao: Radili ste dosta sa promenljivom srećom. A sada je vrijeme da ubirate plodove. Moguć financijski dobitak, koji će malo relaksirati situaciju. To i dalje ne znači da treba da se rasipate.
Ljubav: Dajete prilično oprečne signale nekome ko vam se dopada. Ako je to svjesna igra, za drugu stranu je nejasna, i moguće je da će se povući.
Zdravlje: Zubobolja ili problemi sa usnom dupljom.

JARAC
Posao: Jedan po jedan, vaši konkurenti su odustajali. Niko nije mogao da prati vaš ritam. Ili gotovo niko. Ostali su samo oni ravni vama. Budite spremni na sve.
Ljubav: Indisponirani, bez inspiracije za razmjenu nježnosti i osjećanja. Ne možete da se upustite i u novi flert. Sutra je novi dan.
Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

Čitaj još:   IVAN Videnović: Srbima u Crnoj Gori ugroženo je samo pravo da od svoje države prave veliku Srbiju... (foto, video)

VODOLIJA
Posao: Danas vaši saradnici mogu da se oslone na vas. Izrastate u pravog lidera. I sami ste uvidjeli da brzopletost ne donosi dugoročan rezultat, pa ste smanjili greške na minimum.
Ljubav: Partner je ubijeđen da ne dobija dovoljno pažnje. Previše ste mislima okrenuti poslu ili drugim brigama. Opustite se i pokažite malo nježnosti.
Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE
Posao: Haos i neorganizovanost. Moguće je da ste zagubili važan dokument ili podatak. Rasijani ste i malo toga vam polazi za rukom. Postavite ljestvicu ambicije malko više, pa će doći i motivacija.
Ljubav: Vašu pažnju je privukao neko poseban. Ostali ste bez daha i ne možete da prestanete da mislite o toj osobi. Polako, u ljubavnoj igri ne treba otkrivati sva osjećanja.
Zdravlje: Viroza ili nazeb.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more