IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. decembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima glavolju, Biku fali energije, Blizanci pod pritiskom, Rak ima probleme, Lav u nedoumici, Djevica radi s nekretninama, Vagi dobar dan, Škorpiji dobro ide u poslu, Strijelac opterećen, Jarac ima sreće, Vodolija zabavna, a Ribe opuštene. Ovo je dnevni horoskop za 18. decembar 2021. godine.

OVAN

Pričuvajte se ishitrenih reakcija koje ničem dobrom ne vode. Naročito ne smijete dolaziti u sukob sa nadređenima, svoje mišljenje sačuvajte za sebe. Za slobodne interesantan dan, čak bi se moglo reći zanimljivo veče u društvu prijatnih osoba. Osjetljiv kardiovaskularni sistem.

BIK

Imate posla preko glave, zavidite nekim ljudima. Opterećeni ste, a ponajviše vas brinu rokovi koje morate ispoštovati. Imali ste najbolje namjere i veoma zanimljive planove sa partnerom, sve se odlaže zbog polja posla. Moguć pad imuniteta. Unesite više vitamina i minerala.

BLIZANAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom dobro analizirajte sve moguće situacije. Ne dozvolite da vas iznenade! Povoljan dan za sve koji su u braku. Ispunite dan nježnostima, kao i izlivima osjećanja. Potrebna vam je nježnost. Moguć stomačni virus. Potrebna je stroga dijeta.

RAK

Danas ste usmjereni na važne poslovne pregovore koji vam predstoje. Već ste sve isplanirali, predvidjeli ste i izvjesna odstupanja, jer i za to imate rezervni plan. Upoznajete novu zanimljivu osobu u prolazu, moguće je na neobičnom mjestu. Manji problemi sa glasnim žicama.

LAV

Imaćete neočekivane troškove, ali to neće značajno poremetiti vašu materijalnu situaciju. U ljubavi tražite sigurnost i partnera sa kojim biste mogli da gradite nešto na duže staze. Pojačan apetit i želja za slatkišima. Ne odajte se previše potrebama.

Čitaj još:   VUČIĆ IZ ISTANBULA PROGOVORIO O ZABRANJENIM TEMAMA: "Otcjepljene SANDŽAKA..."(foto i video)

DJEVICA

Osjećate da vas obaveze koje imate guše i pritiskaju. Opterećeni ste, više ne odlazite sa entuzijazmom na posao. Danas ćete djelovati privlačno, izazovno i senzualno i samim tim možete privući mnoge pripadnike suprotnog pola. Pospanost tokom celog dana. Kontrola pritiska.

VAGA

Nervoza koju imate jedino može da poremeti poslovnu situaciju. Opterećeni ste i vrijeme je da poslove podijelite povjerljivim ljudima. Na emotivnom planu ne možete ni sami da pohvatate sve promjene koje vam se dešavaju. Stres je glavni neprijatelj.

ŠKORPIJA

Pored sebe imate dovoljno kvalitetne saradnike na koje se možete osloniti. Napravite zajednički plan rada. Više ste raspoloženi za druženje sa prijateljima nego za ljubavne događaje. Mogući su lakši problemi sa cirkulacijom. Svakako se morate obratiti ljekaru.

STRIJELAC

Na osnovu nespretnih reakcija, neko može steći pogrešan utisak o vama. Trudite se da ne budete brzopleti, nagli u odlukama, postupcima, riječima. Došli ste u fazu dstance sa voljenom osobom i niste sigurni kako da se postavite . Bolovi u predjelu kičme.

JARAC

Povoljan dan tokom kog ćete učvrstiti neke dogovore koje ste ranije ostvarili. Dopada vam se osoba koja je krajnje indiferentna. Ipak upornost se uvjek isplati. Nemojte odustajati. Smanjite unos masne hrane, jer šteti i krvnim sudovima. Promjenite način ishrane.

Čitaj još:   PODGORICA: Zaraženo 100 nastavnika virusom korona ... (foto i video)

VODOLIJA

Moguće finansijsko poboljšanje kroz pozajmicu ili kredit. Ipak, budite oprezni, uvjek uzimajte kratkoročne kredite. Postajete ljubomorni, sujeta vam je povrijeđena i skloni ste veoma oštrim reakcijama. Problematičan urogenitalni trakt. Nađite uzrok problema.

RIBE

Promjenićete mišljenje o poslovnom partneru i podrobno analizirati moguću dalju saradnju. Detaljnijom razradom planova, dolazite do zaključka o isplativosti saradnje. Pronalazite osobu koja vas intrigira svojom pojavom i kojoj se na neki način divite. Osjetljivi bubrezi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more