IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za Novi rekord CRNE GORE: Marija VUKOVIĆ, preskočila 196 cm u dvorani… (foto, video)

Marija VUKOVIĆ je prije 10 dana preskočila 195, a večeras postavila novi rekord CRNE GORE!

BANSKA BISTRICA: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 15.02.2022… 00: 42… BRAVO za Novi rekord CRNE GORE: Marija VUKOVIĆ, preskočila 196 cm u dvorani… (foto, video)

Crnogorska atletičarka nastavila da blista…

Najbolja crnogorska atletičarka Marija Vuković preskočila je 196 centimetara na večerašnjem mitingu u dvorani u Banskoj Bistrici i postavila novi crnogorski rekord u dvorani…

Marija je prije 10 dana preskočila 195, a već večeras postavila novi rekord!

Vuković je osvojila treće mjesto u jakoj konkurenciji na mitingu koji je okupio čak sedam djevojaka iz finala posljednjih Olimpijskih igara.

Iza naše šampionke ostala je osvajačica zlata iz Tokija Marija Lasickene, a ispred samo dvije atletičarke, pobjednica Eleanor Paterson i drugoplasirana Jaroslava Mahučkih, prenosi Pobjeda.

Nevjerovatan miting, sjajan osjećaj i sigurno da sam srećna zbog novog rekorda. Što se tiče 199 centimetara, znam da sam bila jako bizu, ali očigledno je da imam te visine, tako da se ne opterećujem. Ponosna sam – kazala je Marija, a zatim emotivno objasnila da je i ovaj nastup imao poseban motiv, koji je donio novi rekord.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore... (foto, video)

– Porodica i ljubav su nevjerovatna motivacija. Još jednom sam skakala za moju mamu Maricu, koja je sigurno ponosna na mene, a drago mi je da sam porodicu obradovala baš na tatin rođendan, jer ovaj rekord dođe kao poklon – istakla je Vuković.

Paterson je preskočila 199, na 196 je ostala i Mahučkih, pa je Vuković na kraju zauzela treće mjesto na mitingu.

Dosadašnji crnogorski rekord u dvorani iznosio je 195 centimetara, a Marija ga je postavila nedavno na mitingu u Karlsrueu…

izvor Pobjeda.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more