IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Izvinjavamo se DRITANU Abazoviću: Otkrio da je razgovarao sa Putinom i Bajdenom i što smo ga doživjeli OZBILJNO…

Povodom kritike potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića upućene Anteni M zbog toga što nije prepoznala “sarkazam” u njegovoj izjavi HRT, da je Aleksandar Vučić poklonio kliniku njegovom bratu Džihanu.

Prvo: da zahvalim potpredsjedniku odlazeće Vlade Dritanu Abazoviću što nam je otkrio da je preksinoć razgovarao sa Putinom i Bajdenom o rješenju krize u Ukrajini. Ipak je svjetski mir na kocki, a Dritan dečko koji obećava. Priznajem i da sam, i bez te “ekskluzive”, gledajući rusku agresiju, pomislio da je krizu pokušala da relaksira neka prepoznatljiva ruka pravde i pomirenja.

Drugo: uzimajući za ilustraciju svoga sarkazma rat koji prijeti da preraste u globalnu kataklizmu, lider GP URA pokazao je rafinman ćepanice, grubo otesane u radionici njegovog medijskog sponzora. Od milošte nazvanog “Izvestija”, zbog sarkastičnog odnosa prema temi: pokušaj državnog udara u Crnoj Gori, 2016.

Čitaj još:   KRIVOKAPIĆ I METAFIZIKA: Kršio mjere, nije vakcinisan, a priča o značaju vakcinacije... (foto i video)

Treće: dobro je što potpredsjednik Vlade za metu odabrao Antenu M, koja je doslovce prenijela njegovu izjavu, a ne HRT, koji je izvorno objavio. Od regionalnog je značaja da se bijes vicepremijera ne izlije van granica Crne Gore.

Četvrto: dugo i dosljedno Antena M tretira Dritana Abazovića kao političara nedoraslog izazovima koji su ga zadesili. Do sada se nije žalio na takav tretman. Otud iznenađenje što je sada ovako osupnuto reagovao? Zato mu se izvinjavamo što smo njegov intervju HRT-u doživjeli ozbiljno.

Obećavamo- neće se ponoviti.

Darko Šuković, urednik Antene M

izvor: antenaM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more