IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Prikazivač iznutrica se prepoznao u Belivukovoj ponudi” (foto, video)

Pošto je prošao osmi mart da se vratimo redovnoj ponudi. U Ukrajini nude šest koridora za izlaz unesrećenih ljudi. U Srbiji samo jedan. Predsjednik jedini nudi mir…

 BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10. 03. 2022… 00: 32… “Prikazivač iznutrica se prepoznao u Belivukovoj ponudi” (foto, video)

Predsjednik jedini nudi mir. Nudi i hranu, minimalno poskupljenje goriva i smiraj panike, uz pominjanje Drugog svjetskog rata i kataklizme- istakla je Jelena Obućina na početku Newsmax Adria “Pregleda dana”

– Guvernerka nudi stabilnost kursa i recept za mantije. Tomislav Momirović pijaću vodu u Kikindi, ali za dvije godine. Opozicija nudi ukidanje Zakona o radu, više plate 12 odsto odmah, reformu zdravstva i iskorenjivanje kriminala- sve što 30 godina ovde ne uspheva. Ima novina, nude shećanje na Vuka i Danicu Drašković. Ne morate čitati, svi znamo šta je bilo- dodaje ona.

Čitaj još:   ISTEKAO ROK: Vučić ćuti, Albanci Srbima mijenjaju registarske tablice... (foto i video)

– Ali najčudniju ponudu daje optuženi za mljevenje ljudi. Belivuk kaže, reći će sve o ubistvu Olivera, Cvijana i rušenju u Savamali. Prikazivač iznutrica u toj se ponudi prepoznao. Zašto kad ga nije pominjao? Boga pitaj, to mora zato što je predsednik u nekom “bablu” (balonu prim. nov.)- zaključuje ona.

izvor Direktno.rs

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Tragedija koja je potresla BiH: Poznat datum dženaze MIRZI Deliji, nastradao je u stravičnoj eksploziji plina u porodičnoj kući... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more