IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TARIK Zejnelović dobio poziv FK Bešiktaša- KORAK KA OSTVARENJU VELIKOG SNA… (foto)

Drugom kadetskom ligom Zapadno – moravske grupe gospodari suvereno ekipa mladjih kadeta Fudbalskog kluba Novi Pazar. Sa čak deset bodova viška ispred drugoplasiranog Bana iz Raške, najveći su kandidati za plasma u veći rang.

Iz šesnest odigranih kola ostvarili su 11 pobjeda, jednu utakmicu igrali nerješeno i dvije izgubili uz dvije odložene utakmice .Izabranici Nermina Vejselovića postigli su ukupno 47 golova ili 3,4 po utakmici i što je isto toliko važno primili su najmanje, 19, golova.Komandant odbrane novopazarskog mladjekadetskog tima talentovani Tarik Zejnelović jedan je od najzaslužnijih za sigurne igre odbrane svog tima.

Ovaj mladi fudbaler rodjen u novembru 2006. godine. Iako godinu dana mladji od svojih klupskih drugova svojim pristupom i načinom igranja, disciplinom, visokim fudbalskim znanjem i prije svega ozbiljnošću pleni na terenu i predstavlja stub odbrane “plavih”.

Ove godine je tačno deset godina kako je počeo da ostvaruje svoj fudbalski san. Prve fudbalske korake napravio je u FK National. Poslije četiri godine provedenih u ovom klubu dobija poziv i prelazi u Fudbalski klub Novi Pazar koji je već bio superligaš i koji je želeo da ojača svoju fudbalsku školu tako što će napraviti sporazum i pod svoje okrilje uzeti sve najtalentovanije fudbalere mladjih kategorija iz drugih klubova i fudbalskih škola.

Naravno, da se jedan mladi fudbaler kalibra Tarika Zejnelovića našao u jednom takvom konceptu koji treba da obezbjedi fudbalsku budućnost Novom Pazaru.I zaista kao da se desilo čudo. Tako okupljeni i selektirani fudbaleri već su najavili svoje velike domete u različitim kategorijama. Podmladak FK Novi Pazar kao i kadetski tim kucaju na vrata elite Srbije u svojim kategorijama jer igraju briljantno i suvereno dominiraju svojim ligama.

Čitaj još:   MAĐARSKA opet bolja od SRBIJE: Ako CRNA GORA dobije u Beogradu, preuzima drugo mjesto u grupi G... (foto, video)

Dakle, od prije šest godina, Zejnelović je u mladjim selekcijama FK Novi Pazar. Igra na poziciji štopera, jednako se dobro služi obema nogama, izuzetno je vispren i brz, razmišlja brzo i reaguje u pravom trenutku tako da predstavlja siguran oslonac ekipe u odbrani gdje može da igra na svakoj poziciji. S toga i ne čudi što je kapitenska traka na njegovoj ruci.

– Fudbal je ono što najviše volim i čemu posvećujem najviše vremena.Oduvijek sam volio loptu I verujem da ću ostvariti svoje fudbalske snove. Poziv velikog turskog kluba Bešiktaša da dodjem na probu u njihov klub I pokažem šta znam, kako god se to završilo, već je ostvarenje nekog mog malog sna I dokaz da neko ipak posmatra i važno mu je ako igramo kvalitetno, dobro I ako se borimo maksimalno za boje svog kluba- rekao je Zejnelović.

Dakle, njegove sjajne igre ove sezone u dresu mladjih kadeta FK Novi Pazar privukle su mnoge skaute u grad na Jošanici i Raški. Ipak čini se da je najkonkretniji od svih bio turski šampion Bešiktaš čije su boje već branila dvojica Novopazaraca Sead Dost Halilagić i Adem Ljajić.

Čitaj još:   ISTABUL:Bavarci se obrukali na Bosforu, fenjeraš uništio snove Dejana Radonjića...

Skautski tim Bešiktaša odmah je napravio konkretne poteze . Na adresu Tarika Zejnelovića stigao je poziv da već u utorak bude u Istanbulu i da na nekoliko probnih utakmica pokaže šta zna stručnjacima višestrukog šampiona Turske. Zajedno sa njim biće i njegov klupski drug Saladin Mecinović, izvanredni čuvar mreže ekipe mladjih kadeta FK Novi Pazar.

Momci želimo vam puno sreće na putu ostvarenja vaših fudbalskih snova.

FeS produktion

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more