IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS I UŽAS: Huligani, napali i zapalili kombi sa navijačima Partizana… (foto, video)

Navijači Zvezde su napravili sačekušu za kombi u kom se nalazili navijači Partizana, od kojih je najmlađi imao 19 godina, iako se prvobitno širom proširila priča o tome da su u pitanju bila djeca…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. 04. 2022… 00: 54… HAOS I UŽAS: Huligani, napali i zapalili kombi sa navijačima Partizana… (foto, video)

Ostao je 167. po redu večiti derbi, koji će, očigledno, najmanje biti zapamćen po fudbalu, pošto su primat ovakvog događaja preuzeli navijači, kako na terenu, tako i sukobima van njega. Naime, poslije derbija je došlo do još jednog ispada “navijača”, pošto su “delije” presrele kombi sa navijačima Partizana i u njega ubacile baklje.

Odigrali su Partizan i Crvena zvezda meč bez golova na Marakani, čime su doprinijeli tome da se mnogo dalje čuje glas van terena, glas navijača i njihovih sukoba.

Čitaj još:   SKANDAL U ISTANBULU: KAPETAN Hrvatske reprezentacije zaražen koronavirusom igrao protiv Turske... (foto i video)

Naime, kako Telegraf.rs saznaje, navijači Zvezde su napravili sačekušu za kombi u kom se nalazilo nekoliko navijača Partizana, od kojih je najmlađi imao 19 godina, iako se prvobitno širom srpskih medija proširila priča o tome da su u pitanju bila djeca.

Kombiju koji je napadnut razbijena su stakla, da bi potom navijači Zvezde u njega ubacila i baklje.

Prevozno sredstvo je potom izgorelo, dok su navijači koji su se vozili u istom prošli sa lakšim povredama i ogrebotinama.

Iz policije su za Telegraf.rs rekli i da se i dalje radi na ovom slučaju, te da će uskoro biti poznato više informacija…

izvor agencije