IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tri policajca ranjena u ugostiteljskom objektu, za počiniocem se traga… (foto)

Tri osobe ranjene su tokom noći između subote i nedjelje u diskoteci “Habana” u Sutomoru…

SUTOMORE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 17. VII 2022… 20: 38… Tri policajca ranjena u ugostiteljskom objektu, za počiniocem se traga… (foto)

U toku saslušanje svjedoka…

Trojica policajca, kako nezvanično saznaje Portal Analitika, radili su kao obezbjeđenje, kada je došlo do tuče. Oni su intervenisali i tom prilikom zadobili više ubodnih rana nožem. 

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljka Ana Radović

“Za mogućim izvršiocem se traga. U toku su saslušanja svjedoka. Uviđaj smo jutros izvršili u diskotici “Habana” u Sutomoru. Preduzimaju se dokazne radnje”, kazala je Radović za Portal Analitika.  

Jedan od policajca zadobio je pet ubodnih rana.

“Jedno od tri lica teško je povrijeđeno, dva lica su sa lakšima povredama, ali povrede su na takvim mjestima, pa su mogle ugroziti vitalne organe”, saopštila je Radović za Portal Analitika. 

Čitaj još:   Tkojizi postojbnici Crne Gore će na predśedničkim izborima 19. marača glasovati za- (neo)četnike, klerofašiste, grobolupežine i mahmudovce– odnosno za: VOJVODU, ŠIBICARA i LJISICU?!? (foto)

Kako nezvanično saznajemo počinilac je iz Novog Pazara a u toku je saslušanje svjedoka kako bi se došlo do identiteta i mjesta na kojem se nalazi počinilac. 

Djelo je kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju…

izvor analitika.me 

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more