IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI UŽASNE NESREĆE U PODGORICI: Nakon slijetanja vozila u rijeku, izvučena tijela tri osobe… 

Tri osobe poginule su jutros prilikom slijetanja vozila sa “Malog mosta” u podgoričkom naselju Rogame u potok Širalija, saopšteno je portalu Pobjeda iz OKC-a.

Odmah nakon dojave o nesreći na lice mjesta su stigli pripadnici policije i Službe zaštite i spašavanja koji su izvukli beživotno tijelo ženske osobe. Ona je, prema tvrdnjama očevidaca, iskočila iz auta i pokušala da ispliva iz rijeke, ali nažalost nije uspjela. U akciju pretrage uključili su se ronioci iz Bijele, koji su oko 12 sati izvukli tijela dva muškarca.

Prema navodima policije A.K (43), N.K. (19) i M.K (16) stradali su prilikom izlijetanju automobila sa malog mosta u Rogamima. Do nesreće je došlo kada je “citroen sakso” pokušao da pređe most koji je već bio pod vodom od nabujlog potoka.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Goran Janković kazao je ranije za portal Pobjeda da su, odmah po dojavi u 7:37 sati, na lice mjesta upućene tri posade sa devet vatrogasaca.

Čitaj još:   Uhapšen SRPSKI državljanin u vozu iz TURSKE: Zapljenjeno 13kg HEROINA- 1,33 milijuna eura

On je potvrdio da je tijelo jedne osobe izvučeno, te da su u pomoć pozvani i ronioci iz Bijele kako bi izvukli iz automobila dva muškarca.

– Akcija izvlačenja je u toku, a pripadnici Službe su do sada izvukli jedno beživotno tijelo koje je predato nadležnoj službi – rekao nam je Janković.

Janković je rekao da su pretragu terena otežavali nepristupačan teren i veliki vodostaj.

Jedan od mještana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio vani kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

– Vidjelo smo da auto pluta po rijeci i da je krenulo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crijevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspješno – ispričao je on.

Čitaj još:   STRUČNA LICA OTKRILI KAKO MOŽE DA SE OTKLJUČA TELEFON POSLE SMRTI: Mrtvom monstrumu iz Gradačca otvarali oči da uzmu podatke! To nije bilo potrebno... (foto, video)

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more