IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„VLADIMIR Putin ima plan za bjekstvo ako Rusija izgubi rat u UKRAJINI“: Koje su zemlje u opticaju? (foto)

Vladimir Putin ima plan za bjekstvo u slučaju da Rusija izgubi rat koji je započela u Ukrajini u februaru, rekao je bivši pisac govora za šefa Kremlja…

MOSKVA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 08- XII- 00- 44…  „VLADIMIR Putin ima plan za bjekstvo ako Rusija izgubi rat u UKRAJINI“: Koje su zemlje u opticaju? (foto)

Abas Galjamov, bivši pisac govora Putina i politički analitičar, rekao je da mu je izvor od povjerenja rekao da Kremlj od proljeća razvija rezervni plan za potencijalni poraz u Ukrajini, koji uključuje bjekstvo Putina i njegovog najvišeg rukovodstva u Venecuelu.

„Obično ne prepričavam insajderske priče, ali danas ću napraviti izuzetak. Prvo, previše vjerujem izvoru, a drugo, informacije su veoma sočne“, napisao je Galjamov na svom Telegram kanalu, prenosi Njuzvik.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ: "Putin priznao poraz specijalne vojne operacije- Hoće li Srbija mobilisati Internet- dobrovoljce za rusku stvar?"

Prema riječima Galjamova, koji sada živi u egzilu, projekat je nezvanično nazvan „Nojeva arka“. Argentina i Venecuela su navodno među glavnim opcijama u koje bi Putin mogao da pobjegne, ali Kina razmatrana je u ranim fazama pregovora…

BONUS VIDEO: Zašto Rusija ne ubije ZELENSKOG…

izvor Danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more