IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Suze Cristiana Ronalda obilaze svijet nakon eliminacije Portugala… (foto, video)

Gotovo je. Cristiano Ronaldo se večeras oprostio od Svjetskog prvenstva u Kataru i uplakan ide kući…

LISABON: Svijet, Sport, vijesti, subota, 10- XII- 19- 34… Suze Cristiana Ronalda obilaze svijet nakon eliminacije Portugala… (foto, video)

Ronaldo je poput svog velikog rivala Lionela Messija u Kataru želio veličanstvenu karijeru završiti osvajanjem Svjetskog prvenstva, ali ta mu se želja neće ostvariti.

I dok Messi i dalje sanja o trofeju, Ronaldo je večeras ispao. Portugal je izgubio s 1:0 od Maroka, koji je priredio veliku senzaciju i postao prva afrička zemlja koja je dospjela u polufinale svjetskih prvenstava.

Ronaldo je meč ponovo počeo na klupi, ubacio ga je Fernando Santos u 51. minuti, ali nije ni on pomogao da se izbjegne eliminacija, iako je imao jednu dobru šansu u završnici duela.

Sada je u fokusu svjetske sportske javnosti Ronaldo, koji je kao slobodan igrač nastupao u Kataru jer mu je prije turnira Manchester United “uručio” otkaz zbog negativnih komnetara na račun kluba i menadžera Erika ten Haga.

Čitaj još:   BRUTALNE MJERE: Oko 80 odsto kafića i restorana će se zatvoriti... (foto)

Zna Ronaldo da mu je ovo bila posljednja šansa da osvoji SP, no od toga ništa.

Sada će biti siurno reakcija, neki bi se mogli i oprostiti od reprezentacije, a Ronaldo jedva čeka da završi ova po njega nesretna 2022. godina. Već početkom 2023. godine očekuje se da potpiše bogati ugovor sa klubom Al Nassr iz Saudijske Arabije. Navodno će dobiti 500 miliona eura za 2,5 godine. Kakva- takva utjeha…

Cristiano Ronaldo je već nekoliko dana glavna tema u svijetu zbog toga što je navodno zaprijetio da će napustiti reprezentaciju ukoliko ne bude igrao.

Čitaj još:   POČELE UVREDE I MONSTRUOZNE OSUDE silovane Milene Radulović... (foto i video)

VIDEO Ronalda koji u tunelu prema svlačionicama ide sav uplakan, pogledajte OVDJE.

izvor iBalkan.net/ agencije AA

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more