IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SD: Dolazak DRITANA na poziciju premijera najveći SKANDAL KOJI JE ZADESIO CRNU GORU…

Kratak je put od ”odlaska ministara u svoje ime, na šta imaju pravo” do “skandala i priprema za predstojeće izbore. Kratak, ako za mišljenje pitate odlazećeg premijera Dritana Abazovića, ocijenili su iz SD- a...

“Nevjerovatno je koliko je čovjek sposoban da se pogubi u sopstvenim lažima i izmišljotinama. Prije samo nekoliko dana, odlazak ministara pravde i finansija, od kojih je jedan išao u ime Vlade, drugi u svoje ime, a obojica, naravno, o trošku građana, bio je njihovo pravo i ništa sporno.

Sinoć, nervozan usljed određenih okolnosti koje ukazuju da je bilo pjesme u tužilaštvu, Abazović nešto drugačije gleda na ovu temu. Sada je odlazak ministara skandal i u službi predizborne kampanje”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, do juče je ovaj političko besramnik tražio aplauz za prisustvo u Potočarima.

Čitaj još:   BRAVO: Nastavlja se liječenje, 1.374 povrijeđene osobe transportovane u Istanbul sa područja zemljotresa... (foto, video)

“Ne znamo koji Abazović laže, a koji stvarno priča ono što misli. Iz iskustva bismo rekli, nijedan, mada ga sada već počinjemo i sažaljevati jer nam djeluje da odlazeći premijer i sam počinje vjerovati u sopstvene laži.

Bilo kako bilo, sami dolazak Dritana Abazovića na poziciju premijera najveći je skandal koji je zadesio Crnu Goru”, zaključuje se u saopštenju.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more