IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. februar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan, Lav i Blizanci u poslu, Bik upoznaje Vodoliju, Rak se oslanja na partnera, Djevica srećna, Vaga bez emocija, Škorpija pozitivna, povoljan dan za Strijelca, Jarac okrenut budućnosti, Ribe romantične. Ovo je dnevni horoskop za 06. februar 2023. godine.

OVAN
POSAO – Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.
LJUBAV – Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primjedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE – Loša cirkulacija.

BIK
POSAO – Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.
LJUBAV – Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namjere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrijebite svoj šarm, ali i ono dragocjeno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE – Odlično.

BLIZANCI
POSAO – Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.
LJUBAV – Postupite po svojoj savjesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posjedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE – Problemi sa leđima…

RAK
POSAO – Iritiraju vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju.
LJUBAV – Pretjerujete u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primjedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

LAV
POSAO – Neko vas nagovara da promijenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspjeh uklopite u standardna mjerila i ne želite da eksperimentišete.
LJUBAV – U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uvjerenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

Čitaj još:   Potresna ispovest sina jedne legende: Za dlaku sam i ja izbjegao smrt... (foto i video)

DJEVICA
POSAO – Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV – U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara.
ZDRAVLJE – Napetost…

VAGA
POSAO – Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.
LJUBAV – Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO – Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovni gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umjereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV – U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija mjerila vrijednosti i jasnije ciljeve. Zato, povremeno djelujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

STRIJELAC
POSAO – Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV – Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE – Moguća temperatura…

JARAC
POSAO – Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Susret sa jednom osobom je neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.
LJUBAV – Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što
se krije između redova.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

Čitaj još:   MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana... (foto)

VODOLIJA
POSAO – Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog šefove pretjerane samovolje osjećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji.
LJUBAV – U susretu sa voljenom osobom ne želite da mijenjate svoje kriterijume, ali novo ubjeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obje strane.
ZDRAVLJE – Bez promjena.

RIBE
POSAO – Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspjeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj.
LJUBAV – Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lijepih trenutka inspiracije i radosti.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more