IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PREOKRET: Danas temperature do 20 C, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

U petak se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima, padavine se očekuju poslije podne i krajem dana, objavili su iz FHMZ-a BiH…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 30: 03-2023, 08 14… NOVI PREOKRET: Danas temperature do 20 C, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Narednih dana u Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima, a u nedjelju u višim područjima sa susnježicom i snijegom…

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni Celizijusovih. U Sarajevu prijepodne pretežno sunčano. Više oblačnosti u drugm dijelu dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko 17 stepeni, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

“Danas postepen porast naoblake sa zapada. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni Celzijusa”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

četvrtak, 30.03.2023. godine
Opšta slika je relativno povoljna. Tokom prijepodneva će biti ugodnije, sa više svježine. Drugi dio dana mogao bi mjestimično proteći uz pojačan osjet sparine, usljed porasta temperatura i južnog strujanja, stoga je poželjno slojevito se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima. Sa noćnim satima moguće su blaže meteopatske reakcije kod osjetljivih osoba, obzirom na promjenu vremena.

Čitaj još:   DRITAN Abazović očekuje “veliko finale” hapšenja u Crnoj Gori, tvrdi da... (foto)

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Padavine se očekuju poslije podne i krajem dana. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, a najviša dnevna od 13 do 19 stepeni C.

Prvog dana vikenda očekuje se pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima i uglavnom vjetrovito. Poslije podne, postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, a najviša dnevna od 11 do 17 stepeni.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa slabom kišom. U večernjim satima, u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura zraka od tri do osam, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more