IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAD I TUGA GLAVNOG GRADA: Djevojka (30) doživjela srčani udar na ulici i izdahnula, vozači nervozno trubili… (foto)

Reanimacija trajala dugo, bez uspjeha…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 11: IV-2023, 00: 24… Tužna slika GLAVNOG GRADA: Djevojka (30) doživjela srčani udar na ulici i izdahnula, vozači nervozno trubili… (foto)

U naselju Vojvode Vlahovića u Beogradu jedna djevojka je tragično preminula.

Kako se navodi na Instagram stranici Moje naselje, nemili događaj zbio se oko 15 sati.

Danas oko 15h djevojka stara 30 godina imala je srčani udar i pala je na trotoar u ulici Vojvode Vlahovića 23. Reanimaciju je pokušala prvo komšinica, a nakon toga i Hitna pomoć još sat vremena, ali nažalost djevojka je iudahnula i preminula”, stoji u objavi.

Kako dodaju u nastavku, situacija je bila utoliko neprijatnija jer je došlo do zagušenja u saobraćaju, a nesrećna djevojka “ispraćena je” uz trubljenje nestrpljivih vozača

Čitaj još:   SA ZIMOM NEMA ŠALE: Narednih dana i do 30 cm snijega... (foto)

Ovaj dio Beograda poznat je po uskim ulicama i velikim zakrčenjima u saobraćaju. I ranije se potezalo pitanje prolaska ambulantnih i vatrogasnih kola do mjesta neke nesreće.

“Komšije, prijatelji, poznanici, nikada ne znamo šta nosi dan, nekome od nas ili naših će možda nešto da se desi, kako bi se ponašali u toj situaciji. Uvijek u životu stavite sebe u poziciju druge osobe”, poručili su u objavi.

(Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more