IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CRNOJ GORI: Učestvovala dva putnička vozila nikšićkih i bosanskih tablica, povređeno šest osoba na putu Meljine- Petijevići… (foto)

Na terenu su dvije ekipe Službe zaštite i spašavanja koje pomažu povrijeđenima da izađu iz vozila, kao i ekipa CB Herceg Novi…

HERCEG NOVI: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 24: IV- 2023, 00: 34… TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CRNOJ GORI: Učestvovala su dva putnička vozila nikšićkih i bosanskih tablica, povređeno šest osoba na putu Meljine- Petijevići… (foto

U Herceg Novom, na putu Meljine- Petijevići, u krivini kod crkve na Mokrinama, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj, prema nezvaničnim informacijama RTHN, ima povrijeđenih.

Šest osoba povređeno je u udesu koji se dogodio danas na putu Meljine- Petijevići u mjestu Mokrine kod Herceg Novog.

Naime, u krivini kod crkve na Mokrinama, došlo je do saobraćajne nezgode kada su se sudarila putnička vozila nikšićkih i bosanskih tablica, prenosi RTHN.

Čitaj još:   STRAVA I UŽIVANJE NA BOSFORU: FENER tim Žorža Žezusa postaje jedan od najzabavnijih u evropskom fudbalu... (foto, video)

Na terenu su dvije ekipe Službe zaštite i spašavanja koje pomažu povređenima da izađu iz vozila, kao i ekipa CB Herceg Novi.

izvor agencije