IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN OTAC I MAJKA DJEČAKA KOJI JE PUCAO U BEOGRADU: Kosta oružje našao u sefu, UBIO VRŠNJAKE I OSOBLJE ŠKOLE… (foto)

Uhapšen otac dečaka koji je pucao na vršnjake u školi na Vračaru…

Otac Koste K. (14), osumnjičen da je jutros u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu ubio devet osoba, među kojima su i učiteljica i radnik osiguranja, uhapšen je danas, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić.

– Oba pištolja, i onaj u rancu i ono koje je korišćenju u koja su izvršenju ovog djela bila su u legalnom posjedu oca dječaka. On tvrdi da su bila zaključana u sefu, pod šifrom, ima više komada oružja, iz 2016. i 2017. godine, ali očigledno da je dijete imalo šifru za te pištolje i tri puna okvira sa po 15 metaka su nađena pored i oni koji su ispaljeni i oni koji su nađeni još– rekao je Gašić i dodao da je dječak često sa ocem išao u streljanu.

Čitaj još:   GRAD U KOME JE 1.400 ZARAŽENIH: U izolaciji ih je DUPLO VIŠE, formirana privremena bolnica u školi... (foto)

Takođe, ministar prosvete Branko Ružić potvrdio je ranije informacije koje su se pojavile u javnosti da je Kosta K. bio žrtva vršnjačkog nasilja.

Rečeno je i da je dječak ovaj zločin planirao duže vrijeme, te da su u njegovoj sobi u stanu u kom je živio, nađeni detaljni planovi o tome kako će izvršiti zločin.

izvor: hajat.ba

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DPS: “Evropejac” ANDRIJA Mandić, da objasni zavađenim frakcijama DF- a u Budvi, da više nema bježanja od izbora... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more