IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Beogradskom Arenom odjekivalo ime Dragana Vlahovića: Cijela dvorana skandirala tragično nastradalom čuvaru… (foto, video)

Navijači Partizana su u čast nastradalih prie početka palili sveće i polagali cvijeće ispred Arene, a potom je, neposredno pred start meča održan minut ćutanja, kada je hiljade cvjetova poletjelo na parket

Košarkaši Partizana od 20.30 u Areni igrali su četvrtu utakmicu protiv madridskog Reala, ali je meč ostao u sjenci strašne tragedije koja se u srijedu dogodila u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Navijači Partizana su u čast nastradalih prije početka palili sveće i polagali cvijeće ispred Arene, a potom je, neposredno pred start meča održan minut ćutanja, kada je hiljade cvjetova poletjelo na parket.

Čitaj još:   MIKA ANTIĆ- ''HITLER'', PROFESOR IZ PAKLA: SNIMAO CECU I ARKANA!!!(video)

Prvo poluvrijeme je proteklo u tišini, uz povremeno zviždanje i aplauze, što su i najavili najvatreniji navijači crno-belih, u čast žrtava stravičnog masakra.

Pred start drugog djela utakmice viđene su srceparajuće scene, kada je čitava Arena odala počast tragično nastradalom čuvaru škole “Vladislav Ribnikar”, Draganu Vlahoviću, koji je bio veliki navijač crno-belih.

izvor: telegraf.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more