IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DESETA ŽRTVA MASAKRA: POSLIJE 12 DANA BORBE ZA ŽIVOT PREMINULA TEŠKO RANJENA DJEVOJČICA U PUCNJAVI U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU… (foto)

Djevojčica A. A. koja je ranjena u pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaruu Beogradu (Srbija) podlegla je povredama.

Djevojčica se u Univerzitetskoj dječijoj klinici Tiršova nalazila od 3.maja kada se dogodila pucnjava.

  • Pacijentica koja je sa teškim povredama glave opasnim po život zadobijenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne hirurške intervencije i svih preduzetih mjera intenzivnog liječenja. Ministrica zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće porodici nastradale djevojčice– saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Ona je ranjena u glavu i odmah po prijemu u kliniku operisana, međutim, kako je tada izjavio direktor Tiršove Siniša Dučić, zahvat je bio dug i zahtjevan.

Čitaj još:   DETALJI ZA DELIRIJUM! KOSTINA MLAĐA SESTRA BILA U UČIONICI PORED, DOK JE ON UBIJAO: Sve zna i ne prestaje da plače! (foto)

Podsjetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu “Vladislav Ribnikar” sa očevim pištoljem.

On je upucao čuvara škole Dragana V. i dežurne učenice, a zatim je ušao u kabinet historije gdje je ubio pet vršnjaka, a ranio nastavnicu historije i još šest učenika, prenosi Blic.

izvor: hajat.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more