IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vuković: Spram ovoga, Zdravko Krivokapić djeluje kao državnik prvog reda… (foto)

Na mreži X se oglasio potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković: Komentarisao Vanjsku politiku aktuelne Vlade Crne Gore i ocijenio je kao “jad i bijedu”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 07, 05. 2024… 01: 12… IVAN Vuković: Spram ovoga, Zdravko Krivokapić djeluje kao državnik prvog reda… (foto)

Nakon posljednjih dešavanja vezanih za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, odnosno za stavove Vlade o tom dokumentu, oglasio se i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković.

Vlada Crne Gore najavila je juče da će podnijeti dva amandmana na Rezoluciju o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, kojim će insistirati da krivica za počinjeni gencid bude isključivo individualna, te da se striktno mora poštovati Dejtonski sporazum, uprkos činjenici da već usaglašeni tekst rezolucije nigdje ne pominje ni Dejtonski sporazum ni kolektivnu krivicu nekog naroda, koju prethodnih dana za Srbe i Srbiju uporno pokušava da imputira predsjednik te države Aleksandar Vučič.

Čitaj još:   NOVI SKUP PODRŠKE RUSIJI U NIKŠIĆU: "Poziv ruskoj braći da odrade posao do kraja i unište NATO pakt i Evropsku uniju" (foto, video)

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković je kazao kako vanjska politika Vlade danas predstavlja “jad i bijedu”.

“Spram jada i bijede ‘vanjske politike’ aktuelne Vlade, Zdravko Krivokapić djeluje kao državnik prvog reda”, naglasio je Vuković.

izvor Portal Analitika.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more