IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI OBRT U PRIBOJU! Nije uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo, već trojica njegovih pomagača! Među njima i pripadnik GRANIČNE POLICIJE! (foto)

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično dkelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dkela su N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65)…

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22: V- 2023, 00: 44… VELIKI OBRT U PRIBOJU! Nije uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo, već trojica njegovih pomagača! Među njima i pripadnik GRANIČNE POLICIJE! (foto)

Tako su pojedini lokalni mediji preneli da je osumnjičeni za ubistvo u Priboju policajac Igor A. (28) priveden u svojoj kući, Kurir saznaje da je on u bjekstvu i da je za njim u toku intenzivna potera.

– Osumnijičenom su posle ovog događaja trojica pomogla da pobjegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenom I.A. se traga – kaže  izvor.

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela su N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65).

Od istog izvora se saznaje da je završena obdukcija tela Ervina Ć.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: CRNA GORA, uspješno pretvorena u društvo apsolutne neodgovornosti, zemljom vladaju ljudi bez legitimiteta... (foto, video)

– Konstatovano je da preminio od krvarenja u mozgu koje izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio– kaže naš izvor.

Da podsjetimo da je u lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko ponoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pomogao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potrešeni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

– Bile su tu i neke djevojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovjek koji se nikada u životu nije potukao– pričaju Pribojci. 

(Republika/ Kurir)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more