IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Horor u beogradskoj kasarni: MAJOR VOJSKE SRBIJE PRONAĐEN OBJEŠEN U KASARNI… (foto)

Uprkos izuzetno brzoj reakciji ekipe Hitne pomoći, pokušaj reanimacije nije uspio…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti. utorak 13. VI. 2022… 00: 38…  Horor u beogradskoj kasarni: MAJOR VOJSKE SRTBIJE PRONAĐEN OBJEŠEN U KASARNI… (foto)

Danas je u porodičnoj kući u naselju Prilički kiseljak kod Ivanjice pronađeno beživotno telo četrdesetosmogodišnjeg Ivana B. za koga se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo, prenosi Infoliga.

Major I. N. (46) na službi u Ministarstvu odbrane pronađen je obješen danas oko 16.45 sati u prostorijama kasarne “General Jovan Mišković” u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Danas je u porodičnoj kući u naselju Prilički kiseljak kod Ivanjice pronađeno beživotno telo četrdesetosmogodišnjeg Ivana B. za koga se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo, prenosi Infoliga.

Major Vojske Srbije, na službi u Ministarstvu odbrane koji se nalazio na Komandno-štabnom usavršavanju, pronađen je obešen danas oko 16.45 sati u prostorijama kasarne “General Jovan Mišković” u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Čitaj još:   SARAJEVO, Haos na autoputu : Sukobili se navijači, letjele baklje... (foto i video)

Uprkos izuzetno brzoj reakciji ekipe Hitne pomoći, pokušaj reanimacije nije uspeo.

Nadležni organi odmah su izašli na lice mesta radi uviđaja.

ZA SRBIJU: Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike “Laza Lazarević” je 011/7777- 000. Broj Centra “Srce” za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

ZA RS/BiH: Plavom telefonu možeš da se obratiš kada imaš neki problem i potrebu da pričaš o tome kako se osjećaš i šta te muči. Osobe koje će ti se javiti će te saslušati i zajedno sa tobom pokušati da riješe problem.

Major je rođen 1977. godine, a na službi u Vojsci Srbije je od 2000. godine.

(Kurir.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more