IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS na podgoričkom Aerodromu: Putnici tvrde da su zaposleni sa pasoške kontrole napustili radna mjesta… (foto)

Na društvenim mrežama kruži informacija da je danas nastao haos na podgoričkom Aerodromu, jer su, kako navode korisnici Twittera, zaposleni sa pasoške kontrole su napustili radno mjesto i da se čeka policija da stavi situaciju pod kontrolu…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 02. VI. 2022… 16: 58… HAOS na podgoričkom Aerodromu: Putnici tvrde da su zaposleni sa pasoške kontrole napustili radna mjesta… (foto)

Na društvenim mrežama kruži informacija da je danas nastao haos na podgoričkom Aerodromu, jer su, kako navode korisnici Twittera, zaposleni sa pasoške kontrole su napustili radno mjesto i da se čeka policija da stavi situaciju pod kontrolu.

CdM je tim povodom kontaktirao Aerodrome Crne Gore. Oni su za CdM kazali da su Aerodromi Crne Gore u stanju da sigurno i bezbjedno opsluže sve potrebe nadolazećeg saobraćaja, uz ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

“Sistemska infrastrukturna ulaganja traže određenje vlasnika po pitanju nosioca razvoja”, naveli su iz ACG.

Čitaj još:   STIŽE NOVI UŽAS: Ko je Dodikov "harmonikaš" sa kojim sutra dolazi da pjeva "Nema te više, Alija?" (foto)

Korisnici na društvenim mrežama pišu da je nastao haos jer su putnici morali sami da se organizuju. To je dovelo do situacije da se ne zna za red.

“Dođite u Crnu Goru dragi turisti, da vidite šta je pakao. Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmjerava, vidi se prije par sati da će nastati frka. Apeluju putnici da se pošalje neko da usmjerava, kad je već frka nastala sat vremena poslije apela, pošalju jednoga što ne zna engleski i onda tek nastaje pakao. Što ne vidite još neznavenog partijskog kadra da ubacite da totalno začepimo?”, napisao je na Facebook-u civilni aktivista Aleksandar Dragićević.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

“Svi preskaču redove, provlače se, neki kasne i viču. Neko je trudan, neko star, neko sa djecom koja plaču”, tvrde putnici. (Miraš Dušević)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more