IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Krivična prijava protiv MARKA Kovačevića: Osumnjičen da je povrijedio ugled Crne Gore… (foto, video)

Predsjednik države Jakov Milatović, koji je stajao tik uz Kovačevića, poručuje da su državni simboli Crne Gore neprikosnovena Ustavna kategorija. On je pozvao juče nadležne da ispitaju da li ima krivičnog djela u gestu predsjednika Opštine Nikpšić…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 05. VII. 2022… 19: 58… Krivična prijava protiv MARKA Kovačevića: Osumnjičen da je povrijedio ugled Crne Gore… (foto, video)

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću se izjasnio da se u radnjama predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića stiču elementi krivičnog djela povreda ugleda Crne Gore, te će protiv njega biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo, saoptšeno je iz Uprave policije. Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću CdM- u je saopšteno da je o ovom slučaju formiran predmet i da se preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje neophodne za donošenje odluke.

“Policijski službenici Regionalnog Centra Bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, u odnosu na video zapis koji je nastao 3. jula prilikom boravka predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića svečanosti obilježavanja 13 godina rada JU „Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić“ prilikom intoniranja državne himne, upoznali nadležnog tužioca i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti”, podsjećaju iz Uprave policije.

Čitaj još:   Sanel Hedžić, momak Naide Čičak, koja se raznijela bombom, saopštio STRAŠNU VIJEST... (foto)

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević juče je, nakon davanja izjave u nikšićkoj policiji, kazao između ostalog, da se obični građani Crne Gore maltretiraju zbog nekih nebitnih stvari.

Podsjećamo, predsjednik države Jakov Milatović, koji je stajao tik uz Kovačevića, poručuje da su državni simboli Crne Gore neprikosnovena Ustavna kategorija. On je pozvao juče nadležne da ispitaju da li ima krivičnog djela u gestu predsjednika Opštine Nikšić…

BONUS VIDEO: kandal tokom intoniranja himne Crne Gore u Nikšiću

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more