IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE KOZE, ŠOKIRAO SVE NA SASLUŠANJU: Sramna odbrana zlostavljača, određen mu pritvor od 30 dana… (foto, video)

Muškarac inicijala N. J., koji je osumnjičen za zlostavljanje i seksualno napastvovanje koze u Mislođinu u Srbiji, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

OBRENOVAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 07. VII. 2022… 00: 08… OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE KOZE, ŠOKIRAO SVE NA SASLUŠANJU: Sramna odbrana zlostavljača, određen mu pritvor od 30 dana… (foto, video)

Do zlostavljanja životinje je došlo, kako se navodi, kada je on otišao kod jedne osobe da kupi trimer…

Određen mu je pritvor 30 dana, zbog opasnosti da će uticati na svjedoke, ponoviti krivično djelo i pobjeći.

Kako se nezvanično saznaje, on se branio time da je bio pod dejstvom “supstanci” i da nije znao šta da radi, te se pretpostavlja da će biti vještačen.

– Bio sam pijan, pod dejstvom supstanci. Nisam znao šta radim, šalio sam se… Ne mogu da vjerujem da sam opštio sa kozom. Kajem se, mnogo mi je žao što sam to uradio– rekao je on između ostalog. Kako piše Telegraf, on je oženjen, ima dvoje djece starosti dvije i tri godine.

Čitaj još:   MALO I SVJETSKO ČUDO U TURSKOJ: Jednogodišnja beba spašena iz ruševina 53 sata nakon zemljotresa... (foto, video)

Radi kao najamni radnik u jednoj firmi i tamo je uhapšen, nakon što su nadležni pozvali njegovog poslodavca.

Do zlostavljanja životinje je došlo, kako se dalje navodi, kada je on otišao kod jedne osobe da kupi trimer. Međutim, taj čovjek nije imao da mu ga proda, ali mu je ponudio kozu. On je, kako se dalje navodi, “tražio da proba kozu”.

Osoba koja je vlasnik koze je maloljetna, živi od uzgoja stoke i nije znala, niti je učestvovala u ovom zlostavljanju. Maloljetnik je saslušan i pušten jer je utvrđeno da nije povezan sa zlostavljanjem.

BONUS VIDEO; POTPUNO NOVA RASA KOZA U SRBIJI – pari se kao krava – daje mleko kao ovca – Mursiana Granadina !

izvor Espreso.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more