IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKE Polemike oko haljine prve dame CRNE GORE: Predsjednik države JAKOV Milatović se oglasio na Twitteru… (foto)

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je na Twitteru komentarisao haljinu koju je nosila njegova supruga Milena na proslavi Dana državnosti, a o kojoj se proteklih dana ne prestaje voditi polemika na društvenim mrežama…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 14. VII. 2022… 12: 38… VELIKE Polemike oko haljine prve dame CRNE GORE: Predsjednik države JAKOV Milatović se oglasio na Twitteru… (foto)

Milena Milatović, prva dama i supruga predsjednika Crne Gore, našla se na udaru kritika na društvenim mrežama zbog haljine koju je nosila tokom govora na svečanom prijemu na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore, a koja je vidno neprikladna i neprimjerena.

Na većini fotografija, kao i na samom obraćanju prve dame mnogima je za oko zapalo vidno i neumjesno oslikavanje u predjelu grudnog koša, te su korisnici društvenih mreža nagađali da li je to dio tkanine ili ipak ogroman propust pri stilizovanju.

Čitaj još:   RANKO Krivokapić: ODLAZEĆI premijer proglasio me neustavno za PERSONU NON GRATA U PALOJ VLADI...

Haljina koju potpisuje Milena Đurđić je svakako jedna od najaktuelnijih tema koja je pokrenula pregršt reakcija i negativnih komentara na socijalnim platformama.

“Ovo zaista nije primjereno prvoj dami”, “Je li se pogledala u ogledalo prije nego što je izašla iz kuće?”, “Kakva elegancija. Pokazivanje b****a je baš na nivou”, neki su od negativnih komentara na Twitteru.

Naravno, bilo je i onih smatraju da su ove kritike u potpunosti besmislene, te su odlučili stati na njenu stranu.

Tako je i njen suprug, predsjednik države Jakov Milatović odlučio da se ovim povodom mora obratiti javnosti na Twitteru komentarom da se “ne radi o tjelesnom već o tekstilnom”. 

izvor Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more