IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRAJ VLAŽNIH SNOVA ”SRBINA JANIČARA”: Vladimir Božović opozvan sa dužnosti ambasadora Srbije u Crnoj Gori… (foto)

Ovim su završeni vlažni snovi takozvanog ,,Srbina janičara”, Vladimira Božovića koji je opsjednut Crnom Gorom, da će ponovo biti ambasador u  državi koju je izdao…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 15. VII. 2022… 18: 38… KRAJ VLAŽNIH SNOVA ”SRBINA JANIČARA”: Vladimir Božović opozvan sa dužnosti ambasadora Srbije u Crnoj Gori… (foto)

Vladimir Božović opozvan je sa dužnosti ambasadora Srbije u Crnoj Gori, objavljeno je u Službenom glasniku Srbije, prenosi portal N1.

U glasniku je objavljena odluka o razrješenju 23 ambasadora čiji su mandati istekli. Među njima su i ambasadori Srbije pri Ujedinjenim nacijama (UN), Evropskoj uniji (EU) u Briselu i Savjetu Evrope.

Ovim su završeni vlažni snovi takozvanog ,,Srbina janičara”, Vladimira Božovića koji je opsjednut Crnom Gorom, da će ponovo biti ambasador u  državi koju je izdao.

Čitaj još:   MASKE SU PALE: Aleksandar VUČIĆ, malo o vaterpolu, malo o fudbalu, košarci i nastavio da obmanjuje svekoliku javnost... (foto, video)

Podsjetimo, Portal Aktuelno je pisao kako je Božović, inače rođeni Nikšićanin, od ambasadora-provokatora sa punim mandatom, zahvaljujući svojim brljotinama i dubokim frustracijama Crnom Gorom i Crnogorcima, pao na dno i postao predmet gnušanja i gađenja, ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji.

Jer izdajnik kao Božović, nikad ne može očekivati da bude prihvaćen – ni u državi koju izda, a još manje u onoj za čije interese je izdao svoju zemlju

Osim Božovića, razriješeni su i ambasadori u Austriji, Grčkoj, Turskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Kubi, Kipru, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Danskoj, Španiji, BiH, Saudijskoj Arabiji, Nigeriji, Indoneziji, Iranu, iraku i Keniji.

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more