IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Novi skandal MARKA Kovačevića- “Prije podne polažu cvijeće na spomenik Ljubu Čupiću, a uveče odaju počast čiča Draži”… (foto, video)

Novi skandal rukovodstva Opštine Nikšić i prisustvo parastosu ozloglašenom četničkom đeneralu Draži Mihailoviću, dokazuju u kojoj mjeri su i Kovačević i Vuković posvećeni svemu što se kosi i sa antifašističkim i sa vrijednostima građanske Crne Gore…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 18. VII. 2022… 13: 25… DPS Nikšić: Novi skandal MARKA Kovačevića- “Prije podne polažu cvijeće na spomenik Ljubu Čupiću, a uveče odaju počast čiča Draži”… (foto, video)

“Odsustvo svakog principa, pa i moralnog, pokazuje što prije podne polažu cvijeće na spomenik Ljubu Čupiću, a uveče odaju počast čiča Draži, od strane čijih saboraca je narodni heroj strijeljan”, rekli su iz DPS-a Nikšić.

Kakvu poruku, dodaju šalje rukovodstvo lokalne uprave time što odaje počast saradniku okupatora i vođi pokreta koji je činio sve što je mogao kako bi osujetio antifašistički Narodno-oslobodilački pokret u borbi za slobodu građana – neka javnost sama prosudi.

Čitaj još:   ŠOK U PODGORICI: MILO se POVLAČI, evo ko će da ga naslijedi...

“O tome u kojoj je mjeri skandalozan najnoviji događaj, možda bi se i moglo govoriti – da čelnicima vlasti u Nikšiću skandali nijesu postali uobičajen način funkcionisanja”, rekli su u saopštenju.

Zbog svega toga, ističu da pozivaju savjesne članove većine u Nikšiću, ako među njima ima i takvih, da podrže njigovu inicijativu za smjeu lokalne vlasti i njenog prvog čovjeka, koji svakim svojim postupkom brukaju grad i ponižavaju svakog antifašistu u njemu.

“Na proteklim parlamentarnim izborima vidjeli smo da oni više nemaju ni podršku građana – tako da je završetak ove farse, koja je krajnje škodljiva za čitav Nikšić, jedino pravedno rješenje”, zaključili su oni.

izvor analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more