IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za subotu 22. jul 2023. godine…

Ovan gubi poslovni elan, Bik ne trpi ljubomoru, Blizanci i Djevica se odlično slažu, Raku se smiješi posao u inostranstvu, Lav opušten, Vaga bez interesovanja, Škorpija u manjim problemima, Strijelac jenestrpljiv, Jarac prepušten samom sebi, Vodolija mnogo traži, a Ribe napete. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22.07.2022. godine…

ISTANBUL: Zanimljivosti, petak, 21. VII. 2022… 13: 38… Dnevni horoskop za subotu 22. jul 2023. godine…

Dobro došli u dnevni horoskop za subotu 22. jul 2023. godine! Danas vam donosimo uvid u astrološke prognoze za sve znakove zodijaka. Bez obzira da li ste Ovan pun energije, strastveni Škorpija ili šarmantna Vaga, očekuje vas obilje informacija o poslu, ljubavi i zdravlju.

Pažljivo pročitajte svoj horoskop za petak 21.jul 2023. godine i iskoristite ove astrološke smjernice za ostvarenje vaših ciljeva i srećniji život…

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL 2023. GODINE

Pokušavajući da dođete do bolje solucije na putu do uspjeha gubite veći elan nego obično. Pokušajte da riješite neke probleme drugačijim ritmom od trenutnog.

OVAN

Dnevni horoskop za 22. jul 2022. vas upozorava na neku osobu iz okoline, samo čeka priliku da vi proklizate da bi ona izgledala bolje. Moguće je da je u pitanju mlađa osoba od vas, i njen motiv je manjak samopouzdanja, pa budite na oprezu. U ljubavi vam sve ide glatko danas.

BIK

Imate odličnu ideju ali ne znate kako da je ostvarite, vezana je ili za posao, ili za vaš životni prostor. Razmislite ko bi od vaših prijatelja mogao da pomogne i rješi vam taj problem, kako se ne biste opsjedali danima njime. Moguće su manje nesuglasice s partnerom oko finansija.

BLIZANCI

Ljubavni horoskop vam je odličan, imate sve što želite u romantičnom smislu. Razmišljate o tome da svoju vezu podignete na viši nivo, ili uvedete u nju neki novi element. Nemojte danas da se zatrpate obavezama već probajte da nađete vrijeme i za uživanje!

RAK

Neodoljivi ste danas, i to sigurno primjećuje i osoba koja vam se dopada. Ponekad vam je vrlo malo dovoljno da osjetite kako blistate i širite pozitivnu energiju, pa se danas pitate zašto ne može svakog dana da vam bude tako? Odgovor potražite u svom srcu!

Čitaj još:   Skupština Crne Gore danas na vanrednoj sjednici o razrešenju predsjednika Skupštine Alekse Bečića... (foto, video)

LAV

Dnevni horoskop za 22. jul 2022. godine vam je odličan, imate vremena i energije za sve što se očekuje od vas. Popodne će vam biti najbolji dio dana, isplanirajte provod sa ljudima koje niste dugo vidjeli i uživajte i u sjećanjima, i nekim novim pričama s njima. Partner vam je sjajna podrška u ovom periodu.

DJEVICA

Želite promjenu u životu, ali niste sigurni odakle da krenete. Možda vas opterećuje neka okolnost na koju ne možete da utičete, ali zapamtite, nije sve do situacije u kojoj se nalazimo, već je više do nas. Naoružajte se dobrom energijom i napravite plan akcije, ovo će biti najbolje ljeto do sada!

VAGA

Dobijate neočekivani kompliment i niste sigurni kako da ga protumačite, da li je neko samo izrazio divljenje prema vašim sposobnostima, ili se tu krije nešto više? Ako niste u vezi, osoba koja ga je uputila vam odjednom postaje interesantnija nego inače, i razmišljate da li postoji šansa da je bolje upoznate i gdje bi taj put mogao da vas odvede.

ŠKORPIJA

Pazite se u saobraćaju i na ulici danas, vrlo ste rasejani zbog silnih obaveza i zapamtite da najprije morate da vodite računa o sebi. Trenutno ste u stresnom periodu ali će on ubro proći, samo morate da budete strpljivi i ne dozvolite da vas ophrva. U ljubavi, imate utisak da ne dobijate ono što želite.

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 22. jul 2022. godine je u znaku ljubavi i strasti! Dosta ste se pretvarali da ste “mašina” koja samo izvršava sve obaveze i zadatke, sada probudite svoju unutrašnju strast i raspalite vatru i u partneru! Ovaj vreli period, kažu zvijezde, pomaže vam da vratite stvari u perspektivu koju ste možda vremenom izgubili.

JARAC

Pomalo ste zbunjeni jer mislite da sve radite kako treba, a opet se od vas očekuje još, i još. Odredite prioritete i napravite plan, moguće je da negdje grešite u organizaciji i zbog toga samo vi ispaštate, dok drugi misle da niste dovoljno sposobni. Zapamtite, vi sve ovo možete, samo je pitanje kako ćete ostvariti!

Čitaj još:   TUGA I APSURDI: Ukrajina neće moći da bude domaćin Evrovizije... (foto, video)

VODOLIJA

Osjećate neizvesnost vezanu za svoje planove, možda ste se radovali nekom putovanju, ali se sve odjednom iskomplikovalo. Nemojte da budete snuždeni, već proaktivni, smislite kako da situaciju preokrenete tako da ništa ne izgubite. Partner ima odličnu ideju kako da ostvarite plan!

RIBE

Dnevni horoskop za 22. jul 2022. vam predviđa želju za avanturom, kao da ste upali u rutinu i želite uzbuđenje! Budite spontaniji u ovom periodu, nemojte samo da brinete kako i šta će se desiti, pustite da vas život odvede u novom smjeru. Ako niste u vezi, moguće je da se na tom putu nalazi i nova ljubavna avantura!

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more