IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Policija o raciji u hotelu Podgorica”: Oduzeto šest vozila visoke klase… (foto, video)

Policja je danas u raciji hotela Podgorica radi provjere oduzela šest vozila visoke klase. U saopštenju policija navodi da su obavili pregled  jednog hotela u Podgorici, u kojem “borave lica interesantna za službu, kao i pregled određenog broja vozila. ”

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 21. VII. 2022… 19: 25… “Policija o raciji u hotelu Podgorica”: Oduzeto šest vozila visoke klase… (foto, video)

“Policija je radi provjere, uz uredno izdate potvrde o privremenom oduzimanju, oduzela šest vozila visoke klase”, saopštili su iz policije.

Iz policije nije saopšteno čija su vozila oduzeli. Ranije su mediji objavili da je policija tokom ove racije oduzela šest vozila suvlasnika Bemaxa Ranka Ubovića.

Foto: Uprava policije

Nakon toga je pravni zastupnik kompanije Bemax i Ranka Ubovića, advokat Zoran Piperović, pozvao je Upravu policije da vrati njegovom klijentu automobile koje su mu danas oduzeli, i optužio premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da koristi policiju da pravi nered po Podgorici.

Bonus video: Racija u Hotelu Podgorica II

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Kulturnim manifestacijama Bošnjaci obeležavaju Dan Sandžaka... (foto)

Piperović tvrdi da je napravljeno ozbiljno krivično djelo jer, kako kaže, nije izdata potvrda za oduzeta vozila.

“U Ulcinju sam, i obaviješten sam da policija neće da izda potvrdu za auta ukupne vrijednosti između 400 i 500 hiljada eura. Ako nije šala, onda je neko napravio obziljno krivično djelo. Moraju da izdaju potvrde o privremenom oduzimanju na 90 dana.

BONUS VIDEO: Racija u Hotelu Podgorica III

Bez toga, to je otimanje, koji ima svoj naziv u Kirvičnom zakoniku Crne Gore. Ako nešto traže u njima ne znam što bi mogli da nađu, a tiče se, SKY prepiske. Apelujem, kao neko ko se ovim poslom bavi 43 godine, da auta vrate odmah. Oni znaju da će da ih vrate i kao da nije bilo ništa”, rekao je Piperović medijima.

Bonus video: Racija u Hotelu Podgorica IV

BONUS VIDEO: Racija u Hotelu Podgorica

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more