IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA PODRŠKA: Edin Džeko, postigao prvi gol za Fener, Amra sa sinom i kćerkom bodrila bh. dijamanta, na utakmici u Istanbulu… (foto, video)

Na tribinama Fenerbahçe Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleks u Istanbulu imamo nove navijače turskog velikana…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, srijeda 26. VII. 2023… 18: 22… VELIKA PODRŠKA: Edin Džeko, postigao prvi gol za Fener, Amra sa sinom i kćerkom bodrila bh. dijamanta, na utakmici u Istanbulu… (foto, video)

Amra Džeko s kćerkom Unom i sinom Danijem sa tribina Şükrü Saracoğlu stadiona bodri Edina Džeku na njegovoj prvoj zvaničnoj utakmici za Fenerbahče u Istanbulu.

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras igra svoj prvi zvanični meč u dresu novog kluba Fenerbahčea. U pitanju je meč drugog pretkola Konferencijske lige u kojem turski klub dočekuje Zimbru iz Kišnjeva (Moldavija).

Jedna od najuspješnijih bh. manekenki ne propušta gotovo ni jednu utakmicu svog supruga te je tako i ovaj put uz njihovo dvoje djece najvažnija podrška Edinu u njegovom debitantskom nastupu za istanbulski klub.

Čitaj još:   LEČIĆU NIJE DOBRO: Poruka glumca posle NOVIH optužbi za silovanje!!! (foto i video)

Amra je na svom Instagram profilu podijelila atmosferu sa tribina, a uz fotografije je napisala kratko: “Idemo”.

Edin Džeko je krajem juna potpisao ugovor sa Fenerbahčeom koji će Dijamanta vezati za istanbulski klub do ljeta 2025. godine. Porodica Džeko će nakon skoro deset godina napustiti Italiju, a njihov novi dom će bit grad na dva kontineta.

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, upisao je zvanični debi za Fenerbahče.

I odmah u prvoj utakmici uradio je ono što se od njega očekuje – postigao je gol.

U duelu protiv Zimbrua u prvom meču drugog pretkola Konferencijske lige Fener je u Istanbulu ugostio tim iz Moldavije, a Dijamant je pogodak postigao u 61. minuti za 3:0 (pogledajte OVDJE).

BONUS VIDEO: Edin Dzeko ve Dusan Tadic Kadıköy’de ilk kez oley çekiyor! Fenerbahçe – Zimbru

Čitaj još:   BALKAN: ZIMA SE OPET PREDOMISLILA, EVO NOVE PROMJENE...

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more