IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGIČNO: POTRAGA ZAVRŠENA Za Beograđaninom, koji je nestao u Crnoj Gori- EVO kakav je ishod… (foto, video)

Potraga za Vladanom Stankovićem, koji je u ponedeljak 24. jula, nestao na putu za Ulcinj, tragično je okončana kada je u automobilu koji je sletio u provaliju pronađeno njegovo tijelo, potvrdila je njegova porodica…

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27. VII. 2022… 12: 25… TRAGIČNO: POTRAGA ZAVRŠENA Za Beograđaninom, koji je nestao u Crnoj Gori- EVO kakav je ishod… (foto, video)

Jutros mi došao brat iz Beograda i on i još tri druga su krenuli da ga traže. Pronašli su automobil i u njemu Vladana, policija me još ništa nije obavijestila – kaže za Nova Dragica Stanković, supruga Vladana za kojim se tragalo.

Beograđanin je u ponedeljak, oko 11 časova, sjeo u automobil i krenuo iz mjesta Utjeha, gdje je ljetovao sa porodicom, ka Ulcinju.

Pošto se nije javljao na telefon, a nije se ni vraćao, porodica se zabrinula i počela je potraga za Vladanom preko društvenih mreža i medija, a o cijelom slučaju obaviještena je i crnogorska policija koja se uključila u potragu. Neobično je bilo što nije bilo ni Vladana ni automobila u kojem je bio, a onda je danas prepodne, na putu od Utjehe ka Ulcinju, pronađena olupina automobila u jednoj provaliji. Olupina automobila je izvučena i u njoj je pronađeno tijelo nesrećnog čovjeka, piše Nova.

Čitaj još:   DARIO Vraneš Dobio krivičnu prijavu, za kršenje zakona i Ustava Crne Gore: Pokušaj da Pljevlja stavi pod suverenitet Srbije... (foto, video)

Tijelo Vladana Stankovića upućeno je na obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti, moguće je da je Vladanu pozlilo tokom vožnje i da je zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju.

On se kobnog jutra žalio na jake bolove u stomaku, a porodica se i spakovala da krene kući u Beograd. Vladan je legao da odmori prije puta, a onda je ustao i rekao da mora da ode do Ulcinja, da nešto obavi prije nego što krenu. Njegov sin je želio da ide sa ocem, ali je Vladan, kao da je predosjetio rekao da hoće da ide sam i od tada mu se izgubio svaki trag.

BONUS VIDEO: ŠTA BEOGRAD MISLI O CRNOGORCIMA ?

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more