IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA- Prijatelji i porodica se opraštaju od Mostarke koja je pala niz stijene u Neretvu: “Draga Anela, kada bi naša pjesma znala, kad´ bi pjesma mogla da te vrati”… (foto, video)

Anela Golemac (55) je u Mostaru, tragično nastradala nakon pada iz ugostiteljskog objekta kod Starog mosta.

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 31. VII. 2022… 12: 15… TUGA VELIKA- Prijatelji i porodica se opraštaju od Mostarke koja je pala niz stijene u Neretvu: “Draga Anela, kada bi naša pjesma znala, kad´ bi pjesma mogla da te vrati”… (foto, video)

Nesretni događaj desio se tokom manifestacije skokova sa Starog mosta u Mostaru kada je žena iz publike, smještena u jednom od kafića s pogledom na Stari most, pala na stijene pored Neretve.

Prijatelji i porodica od Anele Golemac opraštaju na društvenim mrežama.

  • Tek sam sada saznao ko je jučer nastradao. Poznavao sam je lično. Anela uvijek nasmijana, vesela, uvijek bi mi govorila; pusti Mehiću neka laju, mi znamo šta i kako radiš.

Uvijek mi podršku davala kad me sretne. Nikad je tužnu vidio nisam a imala je strašni teškoća u životu.. Rahmet ti duši legendo”, jedan je od komentara.

Nakon nesreće u nedjelju saopšteno je da je Anela prošla sa lakšim povredama, ali se njeno stanje tokom večeri zakomplikovala i prema neslužbenim informacijama zbog višestrukih unutarnjih krvarenja Anela je preminula nešto prije ponoći u mostarskoj bolnici, nakon neuspješne reanimacije.

Čitaj još:   VAŽNA PRAVILA ZA OBOLJELE OD KOVIDA I BLISKE KONTAKTE: Ko mora u karantin, ko može da prekine izolaciju? (foto, video)

Policija je prema informacijama provjerila okolnosti zbog kojih je došlo do nesreće i slučaj se vodi kao nesretan.Loading…

Obavljen je i uviđaj, a Tužilaštvo ZHK će odlučiti da li ima elemenata za daljnju istragu.

Anela je bila članica poznatog ansambla ‘Mostarske kiše’.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more