IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT U CENTRU SPLITA- OSVANUO GRAFIT: “Milanoviću, Srbine, je*o te Dodik”… (foto, video)

Dodik je putovao na Hvar helikopterom koji koristi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić…

SPLIT: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 01. VIII. 2023… 19: 15… HIT U CENTRU SPLITA- OSVANUO GRAFIT: “Milanoviću, Srbine, je*o te Dodik”… (foto, video)

No, to nije jedini grafit posvećen Milanoviću u Splitu. Ima ih cijela serija. Neki od njih su i ‘Milanoviću kada ćeš pomilovati udbaše?’, ‘Milanoviću od Hajduka od…. i Ivoševića povedi!’

U centru Splita, u Marmontovoj ulici, osvanuo je grafit protiv predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića. Neko je na zidu napisao “Milanoviću, Srbine, je*o te Dodik”. 

Na drugom grafitu, na Zapadnoj obali, piše “Ivoševiću od Hajduka odje*i i Milanovića povedi”, prenose mediji u Hrvatskoj.

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca, hrvatski predsjednik Zoran Milanović i predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik održali su na Hvaru radni sastanak. Kako je saopćeno, razgovarali su o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini i odnosima sa dvije susjedne zemlje.

Čitaj još:   EMINA Čolović: Sistemski urediti položaj dijaspore kako bi pomogla u vremenima teškim za Crnu Goru... (foto)

No, to nije jedini grafit posvećen Milanoviću u Splitu. Ima ih cijela serija. Neki od njih su i ‘Milanoviću kada ćeš pomilovati udbaše?’, ‘Milanoviću od Hajduka od…. i Ivoševića povedi!, ‘Milanović = Rusija’, ‘Milanović, Mamić, Dinamo’. 

MILE Dodik je putovao na Hvar helikopterom koji koristi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO: U Splitu osvanuo grafit protiv Milanovića: ‘Srbine, je*o te Dodik’ #shorts

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more