IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVO KIŠA, PA NOVI PREOKRET: Danas umjereno oblačno uz mogućnost pljuskova, za vikend dnevne temperature ponovo iznad 30 stepeni C… (foto)

Danas je u našoj zemlji jutro umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana…

SARAJEVO: Regij, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10. VIII. 2023… 09: 38… PRVO KIŠA, PA NOVI PREOKRET: Danas umjereno oblačno uz mogućnost pljuskova, za vikend dnevne temperature ponovo iznad 30 stepeni C… (foto)

Tokom poslijepodneva ponegdje u centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 21 do 27, na jugu do 31 Celzija.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslije podne postoji manja vjerovatnost za lokalni pljusak. Jutarnja temperatura oko 12, a dnevna oko 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda

Sutra se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 21, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 32 stepena.

U subotu sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 21, a dnevna od 23 do 29, na jugu do 33 stepena. U nedjelju također sunčano uz malu oblačnost. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 22, a dnevna od 25 do 31, na jugu do 34 stepena

Čitaj još:   Iz PES- a poručuju JAKOVU Milatoviću: Bolje da se bavi svojim poslom nego što izigrava zaštitnika Abazovićeve Vlade... (foto)

Prvog dana sljedeće sedmice sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 28 do 33, na jugu do 35 stepena.

četvrtak, 10. 08.2023. godine
Biometeorološke prilike su relativno povoljne, u Hercegovini vedrije i stabilnije, sa ljepšom opštom slikom većim dijelom dana. U Bosni uz nešto izraženiju naoblaku i moguće poslijepodnevne pljuskove ponegdje u centralnim, istočnim i sjevernim područjima što bi kod osjetljivih osoba moglo uzrokovati umjerene poteškoće, pretežno u vidu lošijeg raspoloženja.

petak, 11. 08.2023. godine
Uz stabilne vremenske prilike i povoljnu biometeorološku prognozu, većina populacije će biti boljeg raspoloženja. Tegobe kod osjetljivih osoba će se umanjiti. Nakon svježije noći i mirnijeg sna, sa odmicanjem dana će u cijeloj zemlji i dalje biti ugodno, uz temperature zraka primjerenije ovom dijelu godine. Poželjno je slobodno vrijeme provesti na otvorenom

U subotu sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna od 23 do 32°C.

Čitaj još:   IDU DVA DANA KIŠE I NOVI PREOKRET: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

U nedjelju sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, a dnevna od 24 do 34° C.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

OPET KIŠA ALI SAMO U…-Vremenska prognoza do petka

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more