IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUDBINA I STANJE BEBE IZ GRADAČCA: Bila je prisutna stravičnom zločinu i ubistvu majke…(foto, video)

Monstrum Nermin Sulejmanović je prvo pretukao pa ubio njenu majku, a sve  to prenosio uživo putem društvenih mreža. Potom je ubio još dvije osobe, nekoliko ranio te na kraju izvršio samoubistvo…

GRADAČAC: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 12. VIII. 2023… 01: 15… SUDBINA I STANJE BEBE IZ GRADAČCA: Bila je prisutna stravičnom zločinu i ubistvu majke…(foto, video)

Devetomjesečna djevojčica koja je prisustvovala ubistvu majke koju je usmrtio Nermin Sulejmanović hospitalizirana je u UKC Tuzla na Odjeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi…

Nevzeta Hećimović, žena koju je Nermin Sulejmanović brutalno pretukao pa usmrtio pucnjem iz pištolja, skrivala se kod svoje tetke u kući. Sulejmanović je krvavi pir počeo u gradu, a potom je došao u ovu kuću gdje je oteo Nevzetu i ranio njenog rođaka.

Kako je saznala reporterka N1 beba će po svemu sudeći biti predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

Podsjećamo, Sulejmanović je prvo pretukao pa ubio njenu majku, a sve  to prenosio uživo putem društvenih mreža. Potom je ubio još dvije osobe, nekoliko ranio te na kraju izvršio samoubistvo.

Čitaj još:   JOŠ JEDAN TUŽNI DAN U TUZLI: U nedelju dženaza tragično ubijene SELME Baluković... (foto, video)

Jedna od ranjenih žena je i dalje u teškom stanju, saopćeno je iz UKC Tuzla.

“Nakon operativnog zahvata nalazi se u jedinici za intenzivno liječenje. Priključena je na mašinu za vještačku ventilaciju i nalazi se u teškom stanju”, rečeno je za N1 u UKC Tuzla.

Bonus video: Muškarac pucao u ženu u BiH i to prenosio na Instagramu. Ubio još dve osobe i sebe

Povodom ovog stravičnog zločina koji se ne pamti u ovom gradu, građani Gradačca sutra će tačno u 12 sati izaći na proteste.

Od sutra u ovom gradu traje trodnevna žalost.

BONUS VIDEO: Protesti nakon trostrukog ubistva u Gradačcu

izvor N1.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more