IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZNEMIRUJUĆE: Tuča u Budvi, automobilom pregazio muškarca koji je ležao na putu… (foto, video)

Uznemirujući snimak iz Budve širi se društvenim mrežama. Iako snimak svjedoči o ozbiljnosti sukoba, gdje u jednom trenutku jedan od učesnika tuče u budvanskoj Mediteranskoj ulici ulazi u automobil i vozilom prelazi preko nogu mladića koji je ležao na putu, incident je završen samo sa prekršajnim prijavama.

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 14. VIII. 2023… 20: 15… UZNEMIRUJUĆE: Tuča u Budvi, automobilom pregazio muškarca koji je ležao na putu… (foto, video)

Tuča u centru Budve: Džipom pregazio muškarca koji je ležao na cesti

Iako se na snimku jasno vide razmjene udaraca pa gaženje automobilom, iz policije su nezvanično kazali da je događaj prijavljen tužilaštvu, ali da ta institucija nije preduzimala nikakve korake jer su se akteri tuče prethodno izmirili

Foto: Printscreen

Jedan od učesnika tuče u budvanskoj Mediteranskoj ulici ulazi u džip i vozilom prelazi preko nogu mladića koji je povrijeđen ležao nasred ceste.

To se vidi na video snimku dostavljenom “Vijestima” nakon fizičkog okršaja u centru metropole turizma.

Policija je, “Vijestima” je nezvanično rečeno, privela sve učesnike incidenta, kome je prethodila saobraćajna nezgoda.

Iako se na snimku jasno vide razmjene udaraca pa gaženje automobilom, iz policije su nezvanično kazali da je događaj prijavljen tužilaštvu, ali da ta institucija nije preduzimala nikakve korake jer su se akteri tuče prethodno izmirili.

Čitaj još:   Naučnici sa Ordua u Turskoj: Sa ovom krvnom grupom su dokazano najbolji ljubavnici
Tuča Budva
foto: Printscreen

Mladići su pred inspektorima navodno tvrdili da su bili u noćnom provodu te da su imali nesporazum koji su izgladili. Niko od njih nije htio da podnese prijavu.

Drugi izvor “Vijesti” tvrdi da su akteri prekršajno odgovarali.

Iz policije je CdM- u saopšteno da se incident desio krajem jula.

“O svemu je obaviješten tužilac, koji je rekao da nema elemenata krivičnog djela. Rađen je uviđaj na licu mjesta, u odnosu na taj dio pokrenut je prekršajni postupak”, kazali su CdM-u iz policije.

Akteri tuče su dovedeni u službene prostorije, a budvanska policija je obavijestila da niko nije zadobio povrede.

“Nisu htjeli podnošenje prijava, u pitanju su strani državljani”, kazali su CdM-u iz policije.

Podsjećamo, slučaj sudske presude u kojoj je Kolašinka M.Ž. kažnjena novčano zbog prekoračenja nužne odbrane nakon što je napadnuta od državljanina Turske U.E. izazvao je brojne burne reakcije javnosti, ukazujući na sporno postupanje istražnih organa…

Vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Tatjana Begović zatražila je provjeru postupanja tužioca u slučaju napada na djevojku iz Kolašina. (Slađana Đukanović)

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: NA DJELU KRIVOKAPIĆEV PUZAJUĆI DRŽAVNI UDAR...

BONUS VIDEO: BUDVA- tuča djevojaka…

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more